Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ferrari pagarinās līgumu ar Felipi Masu

Pēc svētdien notikušajām F1 sacensībām Korejā, savu nākotni “Ferrari” komandā nodrošinājis ceturtās vietas ieguvējs Felipe Masu. Savukārt “Sauber” sastāvā nākamgad visticamāk startēs Niko Hilkenbergs un debitants Estebans Gutiress.

“Ferrari” vienības vadītājs Stefano Domenikali šodien paziņoja, ka līgums abu pušu starpā tiks pagarināts un oficiālais paziņojums sekos jau tuvākajā laikā, ziņo britu izdevums “Autosport”.

Masas vieta “Ferrari” sastāvā visas šīs sezonas garumā bija viens no populārākajiem sarunu objektiem saistībā ar pilotu tirgu. Sezonas pirmajā daļā Masa nespēja konkurēt ar komandas biedru Fernando Alonso, kurš cīnās par čempiona titulu, taču krietni uzlaboja sniegumu otrajā sezonas pusē, pēdējos posmos Japānā un Korejā jau braucot ne sliktākā ātrumā un pat ātrāk kā Alonso.

“Force India” piloti Pols di Resta un jo īpaši Niko Hilkenbergs bija galvenie favorīti uz Masas vietu, ja līgums netiktu pagarināts, taču tagad izskatās, ka Hilkenbergs visticamāk pievienosies “Sauber”. Pēc “Autosport” rīcībā esošās informācijas, vienošanās “Sauber” un Hilkenberga starpā jau panākta, bet līgums vēl jāparaksta.

Brazīliešu TV kanāls “Globo” šajā nedēļas nogalē izplatīja paziņojumu, ka “Sauber” vienībā nākošgad startēs Hilkenbergs un Estebans Gutiress, kurš pašlaik komandā ieņem testpilota statusu. Arī komandas līdzšinējais vadītājs Peters Zaubers šveiciešu laikrakstam “Blick” apstiprinājis, ka “Globo” ir taisnība – Hilkenbergs un Gutiress patiešām ir reālākie kandidāti.

“Sauber” nepieciešams sastāvā pieņemt meksikāni, jo komandu turpinās sponsorēt kompānija “Telmex”, un Gutiress līdz ar to ir labākais variants. Kā zināms, komandas līdzšinējais pilots Serhio Peress jau vienojies ar “McLaren”, bet Kamui Kobajaši visticamāk būs spiests pamest “Sauber” nometni, ja vien pēkšņi nepiesaistīs vairāk savus sponsorus, kas apmaksātu viņa startus F1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi