Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

ZeKurbulis video: latvietes vēsturiskais triumfs EČ posmā ātrumlaivām

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 8. jūnijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz raidījuma viesi būs ūdens motosportiste Ieva Millere un skeitbordists Gustavs Gailītis.


ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots sarunāsies ar Latvijas ūdens motosportisti Ievu Milleri  - pirmo sievieti, kura uzvarējusi Eiropas Čempionāta posmā ātrumlaivām. Vēsturiskā uzvara tika izcīnīta maija beigās Aizkrauklē notikušajā EČ posmā, FR-1000 klasē. 

Skatītājiem būs iespēja arī ieskatīties dēļu sporta veidos kopā ar Gustavu Gailīti. Gustavs ir longbordists un skeitbordists jau otrajā paaudzē, Latvijas skeitborda pamatlicēja Ginta Gailīša dēls ar padsmit gadu pieredzi šajos sporta veidos. Paralēli dalībai sacensībās, Gustavs ir arī treneris un sacensību organizators, kā arī pirmais latvietis, kurš piedalījies ekstrēmo sporta veidu sacensībās Beton on Fire.

Savukārt Artūrs Virbulis ZeKurbulis skatītājus iepazīstinās ar svarīgākajiem motoru sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. Šonedēļ uzmanības centrā ir drifta braucējs Kristaps Blušs un viņa vieta uz pjedestāla Amerikas augstākajā līgā.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis. 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi