Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

ZeKurbulis video: Nikita Lijcs cīnās par uzvaru Pasaules čempionātā ātrumlaivām

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 13. jūlijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Raidījumā viesosies godalgotais ūdens motosportists Nikita Lijcs, Latvijas autošosejas čempionāta nacionālās klases uzvarētājs Jānis Vanks un Latvijas motokrosa braucēja Anna Stecjuka.

Šovakar ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots tiksies ar divkārtējo pasaules čempionu ūdens motosportā Nikitu Lijcu, kurš šobrīd Pasaules čempionātā ieņem otro vietu. Nikita skatītājiem pastāstīs par šonedēļ, 16. jūlijā Rīgā gaidāmo Pasaules čempionātu ūdens motosportā RIB laivu klasē. Tā ietvaros Daugavā būs skatāmas gumijas laivas, kas aprīkotas ar jaudīgu 200 zirgspēku motoru.

Par savu uzvaru Latvijas autošosejas nacionālajā klasē stāstīs autosportists Jānis Vanks, kurš dalīsies ar iespaidiem pēc spraigās sacensību cīņas Biķernieku trasē, vēl vairāk nostiprinot savu līderpozīciju Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

Savukārt motokrosa braucēja Anna Stecjuka atklās, kā tas ir – būt sievietei motokrosā, un pastāstīs par savu pieredzi Eiropas čempionātā motokrosā sievietēm, kas pirmo reizi tika rīkots Latvijā - Pīlādžu trasē Stelpē.

Auto žurnālisti Artūru Virbulis ielūkosies F1 aktualitātēs un pastāstīs par slavenajām Dakāras atlases sacensībām Zīda ceļš, bet Ilmārs Līkums pievērsīsies Francijas solījumam līdz 2040. gadam atteikties no dīzeļa un benzīna dzinēju ražošanas un ar šiem dzinējiem aprīkotu automobiļu izmantošanas.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis, un LMT Mājas viedtelevīzijā. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi