Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Alonso nelolo lielas cerības uzvarēt Monako GP trešo gadu pēc kārtas

Divkārtējais pasaules čempions spānis Fernando Alonso (Renault) uzskata, ka Monako Grand Prix izcīņā viņam diez vai izdosies uzvarēt trešo gadu pēc kārtas. Viņaprāt, par visiem pārāki būs McLaren piloti Lūiss Hemiltons un Heiki Kovalainens, vēstī Reuters.

Pēc viņa vārdiem, komanda ir pietiekami gatava, lai cerētu uz labiem rezultātiem un pacīnīties ar vadošajām komandām. "2004.gadā Renault vēl nebija tādās pozīcijās, lai uzvarētu sacīkstēs vai cīnītos par goda pjedestāliem. Tad mēs ieradāmies Monako un Jarno Trulli uzvarēja sacīkstē. Es avarēju tunelī, būdams otrajā pozīcijā. Ja tas nebūtu noticis, mēs svinētu dubultuzvaru," teica Alonso. "Mēs vienmēr piedzīvojam pārsteigumus Monako, dažas formulas šeit startē krietni labāk nekā normālās trasēs."

Tomēr uzvaru Alonso paredz McLaren komandai. "Redzot, kādi mēs esam šogad un ka neesam tik labā līmenī, lai cīnītos par uzvarām, mēs neatbraucām uz Monako pārāk optimistiski. Atceroties, kā McLaren šeit startēja pagājušajā gadā, domāju, ka viņi ir ļoti skaidri sacīkstes galvenie favorīti," teica Alonso.

Pēdējais pilots, kurš Monako Grand Prix uzvarējis trīs gadus pēc kārtas, ir leģendārais brazīlietis Airtons Senna.
Savukārt Renault komanda nav uzvarējusi nevienās sacensībās kopš 2006.gada oktobra, kad Alonso uzvarēja Japānas Grand Prix izcīņā.

Ferrari piloti ir uzvarējuši pēdējās četrās no sezonas piecām sacensībām, taču Monako Grand Prix viņi nav uzvarējuši kopš 2001.gada, kad pirmais finišēja Mihaēls Šūmahers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi