Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bauskā sākas Eiropas autokrosa čempionāta trešais posms

Desmit sportistu pārstāvēs Latviju Eiropas autokrosa čempionāta trešājā posmā, kas sestdien un svētdien notiks sporta kompleksā Mūsa. Autosportisti kopš trešdienas iemēģina Mūsas virāžas. Kā apgalvo sacensību organizētājs Edgars Maišelis, dalībnieku ziņā šis būs viens no pēdējo gadu apmeklētākajiem Eiropas autokrosa čempionāta posmiem Mūsā, jo pieteikušies 80 sportistu.

Sacīkšu ātrākajā klasē Divīzija 3 pieteikušies 19 dalībnieku, kuru vidū diemžēl neredzēsim ungāru Šabu Palāgu-Bošāku un holandieti Džonu Verbeku, kuriem radušās tehniskas ķibeles. Visplašāk pārstāvētā klase solās būt Divīzijā 3A, kurā startēs 24 dalībnieki, bet Nacionālajā klasē uz starta izbrauks 20 sportistu automobiļi. Pirmajos divos posmos Portugālē piedalījās divi Latvijas pārstāvji - Jānis Boks un Jānis Bogdanovičs, kuri ir vienīgie no mūsējiem, kas plāno aizvadīt pilnu sezonu. Līdz trešajam posmam Boks sakrājis 23 punktus un ar vācieti Mihaelu Budlmaijeru Divīzijā 3A dala 5./6.vietu, bet Bogdanovičs ar 22 punktiem ir ceturtais Divīzijā 1. Abi sportisti pēc Portugāles posmiem veikuši nopietnus tehniskus uzlabojumus, taču pašlaik atturas no prognozēm par gaidāmajiem rezultātiem. "Jāņem vērā, ka konkurence būs lielāka, jo pieteikušies daudzi braucēji no Centrāleiropas, kuri uz Portugāli nebrauca," uzsver Jānis Boks. Jānis Bogdanovičs uzmanās arī no konkurences tautiešu vidū: "Nav šaubu, ka arī otrs Latvijas pārstāvis manā klasē Aldis Zēbergs ir gatavs augstiem rezultātiem - viņš būs ne tikai komandas biedrs, bet arī konkurents." Sacensības ar brīvajiem treniņbraucieniem sestdien sāksies 11.30, bet pirmā kvalifikācijas sērija paredzēta 17.00. Svētdien 15.30 notiks finālbraucieni un 19.00 paredzēta apbalvošanas ceremonija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi