Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Džensons Batons oficiāli pievienojies McLaren komandai

Pirmās formulas komanda McLaren trešdien oficiāli apstiprināja, ka noslēgusi vienošanos ar 2009.gada F-1 pasaules čempionu Džensonu Batonu. Tādējādi nākamā gada čempionātā komandu pārstāvēs divi britu piloti, divu pēdējo gadu čempioni – Batons un Lūiss Hamiltons.

Pēc oficiāli neapstiprinātām ziņām, līgums noslēgts uz trim gadiem un sezonā F-1 čempions nopelnīs starp sešiem un astoņiem miljoniem sterliņu mārciņu.

Prieku par panākto vienošanos paudis McLaren komandas vadītājs Mārtins Vitmāršs: “Visi mūsu komandā ir ārkārtīgi priecīgi par to, ka Džensons ir pievienojies mums. Mūsu politika allaž ir bijusi tāda, lai pie mums strādātu divi paši labākie piloti. Šobrīd šķiet, ka mums ir ne tikai 2010.gada ātrākais pilotu duets, beta arī divi visnobriedušākie, profesionālākie un meistarīgākie braucēji Pirmajā formulā.”

“Man personiski ir liels prieks kļūt par kolēģi vēl vienam pasaules čempionam no Lielbritānijas. Lūiss īsā laika posmā ir sasniedzis milzu panākumus, viņš ir ārkārtīgi apdāvināts braucējs, kuru respektē visi citi F-1 piloti,” izteicies Batons. “Esmu pārliecināts, ka mums ir ļoti daudz ko mācīties vienam no otra, un ceru, ka kopīgām pūlēm mēs palīdzēsim komandai gūt vēl lielākus panākumus.”

Līdzīgā garā nule izteicies arī Lūiss Hamiltons.

Batons atzinis, ka nav priecīgs pamest par Mercedes pārtapušo Brawn GP komandu, kuras sastāvā kļuva par pasaules čempionu. “Taču dzīve nozīmē izaicinājumus, un man šobrīd tādi bija vajadzīgi. Tāpēc es izvēlējos McLaren komandu, kuras gaitām esmu sekojis kopš bērnības.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi