Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ekonomikas krīze izretinājusi F-1 Monako GP viesu rindas

Globālā ekonomikas lejupslīde izretinājusi viesu rindas Pirmās formulas (F-1) Monako "Grand Prix" izcīņā, kur šogad nebūs redzami daudzi biznesa pasaules smagsvari.Daudzu banku un autobūves uzņēmumu vadītāji nevēlas, lai viņus redzētu luksusa apstākļos laikā, kad akcionāri un kompāniju darbinieki izjūt finanšu krīzes ietekmi.

Finansiāli situētu personu nevēlēšanos svētdien parādīties sabiedrībā Monako "Grand Prix" izcīņas laikā par problēmu nosauca arī F-1 virsvadītājs Bernijs Eklstons."Cilvēki, kam ir nauda un kuri varētu tērēt tāpat kā iepriekš, to nedara, un tā ir problēma," teica Eklstons. "Visur cilvēki domā, ka naudas tērēšana tagad ir nepareiza lieta," viņš piebilda.Šogad īpašas viesmīlības programmas nebūs "Royal Bank of Scotland" (RBS), kas lielākoties kļuvusi par Lielbritānijas nodokļu maksātāju īpašumu. Bijušais F-1 čempions un RBS pasaules sūtnis Džekijs Stjuarts nesen pastāstīja, ka viņa viesnīcas numurs pērn Monako "Grand Prix" laikā izmaksājis 53 000 eiro par piecām naktīm. Šogad pirmo reizi kopš sešdesmitajiem gadiem Monako "Grand Prix" notiks bez Stjuarta klātbūtnes.Savukārt Indijas magnāts Vidžajs Malija, kam pieder F-1 komanda "Force India", uzskata, ka tēriņi Monako "Grand Prix" laikā atmaksājas, jo pasākumam ir milzu publicitāte, un ekonomikas lejupslīdes laikā ir vēl jo būtiskāk tikt pamanītam.Monako "Grand Prix" izcīņa notiks svētdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi