Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ferrari gatavo triecienu Red Bull

“Ferrari” komanda nespēju cīnīties ar “Red Bull” pārspēku pēdējo posmu laikā noraksta uz problēmām ar vēja tuneli un šobrīd gatavo prettriecienu, lai atgūtu līderpozīcijas F1 čempionātā.

“Kamēr citas komandas mazāk runā un veic vairāk uzlabojumus, mums ir daudz solījumu, bet maz paveiktā,” vācu televīzijas kanālam RTL nesen izteicās “Ferrari” līderis Fernando Alonso.

Taču tagad “Ferrari” vadība nākusi klajā ar jauniem solījumiem. Un pārcelšanās uz “Toyota” vēja tuneli Ķelnē, kamēr Maranello rūpnīcā notiek labošanas darbi (tunelis dod neprecīzus datus), varētu palīdzēt.

“Pēdējos četros posmos mums ir jāuzbrūk,” intervijā “Ferrari World” izteicies komandas galvenais dizaineris Nikolass Tombazis. “Uz katru nākošo sacīksti mēs gatavojam mašīnai jaunus uzlabojumus, tādā veidā cerot pietuvoties “Red Bull”, cīnīties par uzvarām un, cerams, arī iegūt titulu.”

Viņš turpina: “Iepriekš mēs uz sacensībām ieradāmies ar detaļām, ar kurām cerējām mašīnu padarīt ātrāku, taču rezultātā efekts bija pretējs. Ja vēja tunelī iegūtie rezultāti neatbilst tam, ko pēc tam redzam trasē, jāsāk uztraukties par to, kas notiek. Tādēļ veicām jaunus aerodinamikas testus, lai šīs detaļas izpētītu un izlabotu. Ieguvām dažas ļoti interesantas atbildes uz to, kas tika paveikts nepareizi.”

Alonso gan nav kļuvis pozitīvāks arī pēc ierašanās Indijā.

“Mums jāuzlabo sniegums, lai varētu sacensties ar “Red Bull”, taču ir neiespējami tagad paveikt to, ko ir paveikuši viņi,” intervijā izdevumam “El Pais” sacīja spānis, kurš kopvērtējumā ir sešus punktus aiz līdera Sebastiana Fetela. “Mēs nevaram cerēt uz to, ka mums būs ātrākā mašīna.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi