Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kanādieši ieradušies Londonā, lai glābtu F-1 posmu Monreālā

Londonā ieradusies delegācija no Kanādas, lai tiktos ar Pirmās formulas (F-1) šefu Bērniju Eklstounu un cīnītos par Monreālā notiekošo Grand Prix sacensību saglabāšanu pasaules čempionāta kalendārā, ziņo Kanādas biznesa izdevums Financial Post.Delegācijas sastāvā ir Monreālas mērs Džeralds Tremblejs, Kvebekas provinces ministrs Reimonds Bašans, kā arī Kanādas starptautiskās tirdzniecības ministrs Maikls Fortjers.

"Tas, par ko mēs runāsim, ir biznesa vienošanās," teica Tremblejs. Fortjers uzsvēra, ka Kanādai ir līgums uz pieciem gadiem par Grand Prix sacensību rīkošanu Žila Vilenēva vārdā nosauktajā trasē. "Vēl trīs gadi ir atlikuši," teicis Fortjers, pieļaujot, ka sliktākajā gadījumā varētu līguma termiņu pārbīdīt uz priekšu. "Pārsteidzoši, kādā situācijā esam nonākuši. Taču mēs darīsim jebko kas mūsu spēkos, lai Grand Prix paliktu Monreālā," teicis Fortjers.Pirms nedēļas Francijas motorsporta federācija (FFSA) paziņoja, ka finansiālu apsvērumu dēļ nākamgad nenotiks F-1 čempionāta Francijas Grand Prix izcīņa. Tā kā F-1 boss Eklstouns jau bija paziņojis par Kanādas Grand Prix svītrošanu no sacensību kalendāra, kanādiešiem ir atgriezušās cerības tomēr saglabāt posmu 2009.gada kalendārā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi