Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kovalainens: Nākamgad varu konkurēt ar Hamiltonu

Somu pilots Heiki Kovalainens izteicies, ka ir gatavs spert platu soli savā karjerā - nākamgad cīnīties par augstākajiem rezultātiem, turklāt viņam būs pa spēkam konkurēt Pirmās formulas (F-1) čempionu Lūisu Hamiltonu.Ar šādu skaļu paziņojumu Kovalainens nācis klajā pēc sezonas beigām, kuras McLaren pilotam bija rezultātos ļoti pieticīgas.

Ja sezonas sākumā Kovalainens demonstrēja labu sniegumu, it īpaši kvalifikācijas sacensībās, tad sezonas otrajā pusē viņa rezultātu līkne slīdēja lejup, lai gan McLaren kļuva stiprāki."Es neesmu iepriecināts ar pašreizējiem rezultātiem. Domāju, ka nepieļāvu pārāk lielas kļūdas, taču sezona bija sarežģīta," Kovalainenu citē izdevums Autosport Magazine. "Mums neizdevās finišēt visās sacensībās, arī mans auto reizēm bija tāds, kas attālināja no vēlamā rezultāta. Tomēr es uzskatu, ka šā gada likstas būs ļāvušas man daudz labāk sagatavoties nākamajai sezonai."Soms neredz iemeslu, kāpēc viņš nākamsezon nevarētu konkurēt ar savu komandas biedru Hamiltonu. "Es uzskatu, ka nākamsezon varu paveikt daudz vairāk nekā šogad. Ir skaidri redzams, ka mums abiem ir vienādas izredzes." Kovalainenam nākamā sezona ir ļoti nozīmīga: lai saglabātu vietu McLaren formulā, viņam jāsasniedz daudz labāki rezultāti. Nav noslēpums, ka McLaren komanda 2010.gadā savās rindās vēlas redzēt poļu pilotu Robertu Kubicu.

Šosezon Kovalainens izcīnīja 53 ieskaites punktus un pilotu konkurencē ierindojās septītajā vietā. Taču pēdējos četros posmos viņš nopelnīja tikai divus punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi