Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kristers Serģis: Kasparam Stupelim vispirms novēlu domāt pašam par sevi

Pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģu klasē Kristers Serģis bijušo komandas biedru kantētāju Kasparu Stupeli nākamajā sezonā aicinātu būt uzmanīgam, jo jaunais pārinieks beļģis Nikijs Pulinkss esot «patraks braucējs».«Kaspara izvēle braukt kopā ar Pulinksu bija viena no loģiskākajām, taču gribu novēlēt neiedzīvoties savainojumos,» Diena.

lv atzina 34 gadus vecais Serģis, kurš pēc šā gada sezonas pagaidām pielicis punktu ilgajai un panākumiem bagātajai karjerai, taču neizslēdz iespēju atgriezties. «Novēlu Kasparam vispirms padomāt pašam par sevi. Negribētos neko dzirdēt par traumām. Beļģis ir patraks braucējs.»Serģis un Stupelis kopā startēja iepriekšējās četras sezonas un trīs reizes ieņēma vietu labāko trijniekā pasaules čempionāta kopvērtējumā. Pirms tam Stupelis kļuva par divkārtējo pasaules čempionu, braucot kopā ar holandieti Danielu Vilemsenu. Arī pats Stupelis Diena.lv atzinis, ka beļģis esot «diezgan traks un ekstrēms braucējs».Pasaules čempionātā Pulinkss startē kopš 2004.gada, taču tikai šogad viņam kopvērtējumā kopā ar čehu Ondreju Čermaku izdevās ielauzties labāko desmitniekā. Stupelis atzina, ka mērķi jaunajai sezonai vēl nav nosprausti, taču visai droši varot apgalvot, ka tiks startēts visos deviņos pasaules meistarsacīkšu posmos (starts 29.martā Šveicē), kā arī Beļģijas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi