Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Kubica apsver iespēju atgriezties autošosejas sacensībās

Bijušais Pirmās formulas (F-1) braucējs polis Roberts Kubica apsver iespēju neaizvadīt pilnu sezonu pasaules autorallija čempionātā (WRC), pievēršoties arī autošosejas sacensībām.

Pašlaik 30 gadus vecais Kubica WRC debitēja aizpērn, bet šosezon viņš ar 11 posmos izcīnītiem astoņiem punktiem ieņem 15.pozīciju.

"Nezinu, ko nākamajā sezonā iesākšu. Kaut kas man ir padomā. Būšu pārsteigts, ja startēšu WRC visu sezonu, būs izmaiņas. Nezinu vēl, vai braukšu WRC vai nē, bet viens ir skaidrs, darīšu arī ko citu. Esmu nedaudz visu pārdomājis. Pirms trim gadiem pēc negadījuma meklēju jaunus izaicinājumus, tādējādi startēju rallijā. Nākamais gads ir laiks, lai darītu ko citu, kā arī, lai ko beigtu, tostarp ralliju," portāls "autosport.com" citē Kubicu.

Pirms tam polis bija paziņojis, ka ir gatavs atkal sēsties pie WRC2 kategorijas auto stūres, lai cīnītos par augstām vietām, kā arī paralēli rallijam startēt arī autošosejas sacensībās, tādējādi piedzīvojot atgriešanos sacīkstēs, kur sportisti sacenšas, braucot pa apli.

Tāpat viņš aizpērn testēja DTM seriāla "Mercedes" mašīnu un pēdējo gadu laikā ir saņēmis piedāvājumus no dažādām komandām, kas startē dažādās kategorijās.

Kubica aizpērn triumfēja WRC2 čempionātā.

Savā pirmajā WRC sezonā Kubica ar 18 punktiem astoņos posmos ieņēma 13.vietu, tādu pašu pozīciju ar 14 punktiem 13 sacīkstēs ieņemot arī pērn.

Kubica aizvadīja veiksmīgu F-1 braucēja karjeru, kuras laikā bija izcīnījis vienu uzvaru, tomēr smagā avārijā rallija sacensību laikā 2011.gada sākumā viņš guva dzīvībai bīstamas traumas. Veselības problēmu dēļ sportists, visticamāk, nekad neatgriezīsies F-1 čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi