Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Kubicas roka ir izārstēta par 50%

Kā apgalvo Roberta Kubicas galvenais ārsts, talantīgais poļu autosportists ir veicis vairāk kā pusi ceļa, lai izveseļotu savainoto roku.

Aizvadītās nedēļas nogalē Kubica atkal piedalījās rallijā un… uzvarēja! Triumfējis septiņos no deviņiem “Citta di Bassano” sacensību ātrumposmiem Ziemeļitālijā, bijušais “Renault” un “BMW Sauber” F1 komandu pilots tuvāko sekotāju apsteidza par vairāk kā minūti. Rallijā piedalījās dažādi WRC un S2000 sacīkšu auto, bet pats Kubica brauca ar “Subaru Impreza WRC S12B”.

“Man priekšā joprojām ejams tāls ceļš”, pēc finiša sacīja 27 gadus vecais sportists, ar to domājot atgriešanos Formulā 1, vēsta portāls “motorsport.com”. “Taču šī uzvara pierāda, ka ceļš nebūs tik garš, kā domājām sākumā.”

Kubicam, kurš 2011. gada sākumā rallija avārijā guva ārkārtīgi smagas traumas, joprojām sagādā problēmas formulas stūres pagriešana asos līkumos – vainīga labā roka.

“Šobrīd mēs atlabšanu vērtējam ar 50 procentiem,” poļu avotam “Gwizdek24″ atklājis Kubicas rokas ķirurgs Igors Rosello. “Paredzu, ka tā tiks izārstēta par 75 vai 80 procentiem, kas būtu pilnīgi pietiekami, lai brauktu ar F1 mašīnu. Runāju ar viņa menedžeri un mēs abi esam sajūsmā par progresu. Esmu drošs, ka viņa atgriešanās Formulā 1 ir iespējama, lai gan atlabšana var prasīt mēnešus un gadus.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi