Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

LU komanda triumfē LMT Rallija komandas Studentu kartinga kausā

Biķernieku kompleksās bāzes kartingu trasē norisinājās jau trešās Latvijas Studentu kartinga kausa sacensības. Starp finālā iekļuvušajām astoņām augstskolu komandām uzvaru trešo reizi pēc kārtas guva Latvijas Universitātes (LU) studentu komanda. 

Finālsacensībās startēja komandas no šādām augstskolām: Rīgas Tehniskās universitātes; Latvijas Universitātes; Rīgas Stradiņa universitātes; Biznesa augstskolas Turība; Rīgas Starptautiskās biznesa un ekonomikas administrācijas augstskolas; Latvijas Lauksaimniecības universitātes; Rīgas Ekonomikas universitātes; kā arī viena apvienotā studentu komanda. 

Pirms fināla tika aizvadītas vairākas atlases dienas, kurās piedalījās aptuveni 200 studentu no 16 Latvijas augstskolām. Daudzi dalībnieki izmantoja iespēju atlasē startēt vairakkārt, jo vēlme pārstāvēt savu skolu un pierādīt savas spējas un ātrumu pārējiem - bija katram dalībniekam. Vairāki dalībnieki Studentu kartinga kausā piedalījās jau trešo reizi.

Finālsacensības noritēja ļoti sarežģītos apstākļos - sacensību dienā lija stiprs lietus, dalībniekiem Biķernieku  trase bija nezināma, bet Openkart izmantotie kartingi dalībniekus pārsteidza ar savu jaudu un ātrumu! Vienas stundas ilgajā braucienā, kura laikā trasē bija jādodas visiem komandas dalībniekiem - pirmā pozīcija vairakkārt mainījās. Latvijas Universitātes komandas dalībnieki pierādīja, ka viņi ir ātrākie šādos apstākļos. Otrā vieta – Latvijas Lauksaimniecības universitātes, bet trešā - Rīgas Tehniskās universitātes studentu komandai.

Ātrākos  sportistus savā sporta auto izvizināja LMT Rallija komandas pilots Andis Neikšāns. - Šāda iespēja bija Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentam Jānim Baumanim un Rīgas Starptautiskās biznesa un ekonomikas administrācijas augstskolas studentei Madarai Paugai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi