Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Māris Rupeiks: visumā labs rezultāts

Latvijas vadošo blakusvāģu ekipāžu braucēji bija apmierināti ar izcīnīto trešo vietu svētdien Eiropas Nāciju kausa izcīņas finālā Vācijā.«Visi varēja finišēt vietu augstāk, arī mēs ar Haraldu, un šo trūkstošu punktu, lai būtu otrie, izcīnīt,» Māris Rupeiks norādīja, ka viss bijis pašu rokās. Latvijas un Nīderlandes komandām bija vienāds punktus skaits — 23 — taču konkurenti ieņēma augstāku vietu, jo vienā no braucieniem spēja uzvarēt.

«Beļģi? Bez variantiem!» Rupeiks piekrita, ka Beļģijas komanda, kuras sastāvā brauca arī Kaspars Liepiņš, uzvarēja pārliecinoši. Rezumējot sezonu, Māris Rupeiks sacīja: «Sezona nav tā pati labākā — cerējām uz trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā. Neesmu apmierināts. Toties esmu priecīgs par rezultātu Nāciju kausa izcīņā.» Pasaules čempionāta kopvērtējumā Rupeiks kopā ar kantētāju Haraldu Kurpnieku ieņēma septīto vietu. Arī kantētājs Lauris Daiders bija apmierināts ar Jaueras trasē iespēto. «Būtu Sīļiem izdevies apdzīt igauņus, būtu otrie.»Par sezonu kopumā Lauris sacīja: «Esmu apmierināts. Prieks par trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā. Šis man bija pēdējais starts šosezon. Ja godīgi, vairs pat negribas braukt. Kad atvilksim elpu, sāksim atkal. Redzēs, kā būs ar finansēm, taču darīsim visu, lai brauktu arī nākamgad!»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Motokross

Eiropas Nāciju kausa izcīņa blakusvāģu klasē

Kopvērtējums. 1.Beļģija 10 punkti, 2.Nīderlande 23, 3.Latvija 23. Startēja 14 komandas.

1.brauciens. 1.J.Hendrikss/T.Smeuninks (Beļģija), 2.J.Hendrikss/K.Liepiņš (Beļģija), 3.M.Rupeiks/H.Kurpnieks (Latvija), 25.A.Sīlis/G.Sīlis (izstājās).
2.brauciens. D.Vilemsens/S.Verbruge (Nīderlande), 2.J.Hendrikss/T.Smeuninks, 3.J.Daiders/L.Daiders (Latvija), 6.M.Rupeiks/H.Kurpnieks.
3.brauciens. 1.J.Hendrikss/K.Liepiņš, 2.J.Daiders/L.Daiders, 3.M.Valters/A.Sāms, 9.A.Sīlis/G.Sīlis.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi