Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nepieciešamības gadījumā Ķīnas F-1 posms tiks pārcelts uz sezonas otro pusi

Pirmās formulas (F-1) Ķīnas Grand Prix posms nepieciešamības gadījumā varētu tikt pārcelts uz sezonas otro pusi, lai mazinātu riskus, kas saistāmi ar koronavīrusu, norādīja sacensību rīkotājdirektors Ross Brauns.

"Domāju, ja aprīlī šo posmu nebūs iespējams aizvadīt, pārcelsim to uz vēlāku laiku," sarunā ar portālu motorsport.com teica Brauns. "Lūkosim vai atradīsies brīvs logs šo posmu iekļaut vēlāk nekā paredzēts sākotnēji."

"Ķīnā ir liela interese par sacensībām un tās tirgus turpina augt. Šo iemeslu dēļ mēs vēlētos, lai sacīkstes noris Ķīnā."

Brauns atklāja, ka teju vai neesot iespēja, ka šis posms tiks samainīts vietām ar kādu citu etapu. Tāpat ir ļoti maza cerība, ka Ķīnas posmu varētu aizvadīt pēc 22.novembra, kad Abū Dabī paredzēts sezonas noslēgums.

F-1 Āzijas posmi paredzēti 20.septembrī Singapūrā un 11.oktobrī Japānā, bet pa vidu aizvadīt vēl vienas sacensības būtu teju neiespējami.

Brons uzsvēra, ka gala lēmums šajā jautājumā tiks pieņemts tuvākajā laikā. "Gaidām, kad Ķīnas autoritātes un posma atbildīgās personas pieņems gala lēmumu, kas, manuprāt, notiks drīzumā. Šajā valstī marta mēnesī ir atcelti visi publiskie pasākumi."

"Tas nozīmē, ka šajā mēnesī nenotiks pilnīgi nekādi publiskie pasākumi, kas ir traģiska un ļoti sarežģīta situācija. Uzskatu, ka nedēļas vai divu laikā, mēs zināsim šī posma likteni."

Ķīnas autoritātes ceturtdien atklāja, ka koronavīrusa dēļ dzīvību jau zaudējuši 563 cilvēki, bet saslimšanas gadījumi konstatēti vēl 28 018 personu.

Ķīna jau iepriekš atcēla pasaules čempionātu vieglatlētikā iekštelpās, kā arī vairākas Tokijas Olimpiādes kvalifikācijas sacensības, kas pārceltas uz citām valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi