Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Peters Solbergs gatavoja beigt karjeru WRC

2003. gada pasaules rallija čempions Peters Solbergs ir tuvu tam, lai paziņotu par aiziešanu no WRC, jo viņa izredzes tikt pie apmaksātas vietas kādā no komandām strauji sarūk, vēsta britu žurnāls “Autosport”.

Solbergs ir viens no populārākajiem personāžiem WRC aprindās, taču ar panākumiem sportistam pēdējos gados neveicas. Šogad Solbergam tika dota lielā iespēja pierādīt sevi “Ford” rūpnīcas komandas sastāvā, tomēr pie uzvarām tikt neizdevās un rezultātā tikai piektā vieta kopvērtējumā. Pirms tam trīs sezonas Solbergs pats finansēja savus startus WRC, tomēr vairs viņš uz ko tādu nav gatavs parakstīties.

Solbergs bija konkurents uz Sebastiana Lēba vietu “Citoen” vienībā, taču Īvs Matons francūža vietā uz 2013. gadu izvēlējies Daniju Sordo. “Ford” rūpnīcas komanda savukārt nākošajā gadā pasaules čempionātā vairs nepiedalīsies. Tikmēr “M-Sport” vienībā, kas turpinās braukt ar “Ford” mašīnām, visticamāk startēs Madss Estbergs un Jevgēņijs Novikovs.

“Vairs par saviem startiem es pats netaisos maksāt,” izteicies 37 gadus vecais rallija veterāns. “Ļoti centos, lai varētu turpināt karjeru, vadīju savu komandu, taču tas ir tik ārkārtīgi grūti. Ja nebūs citu iespēju, es beigšu karjeru. Zinu, ka nav labi tā domāt, taču šobrīd izskatās, ka tā varētu notikt.”

“M-Sport” boss Malkolms Vilsons ir gatavs paturēt sastāvā Solbergu, ja viņam izdodas atrast sponsoru, kas apmaksās sportista startus 2013. gada WRC sezonā. Tikmēr pats Solbergs izteicies, ka jau domā par iespējamo piedalīšanos Dakaras rallijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi