Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rallijā Kurzeme 2010 brauks arī Džeimsa Bonda tvarstītājs

Latvijas autorallija čempionāta sestajā posmā, rallijā ''Kurzeme 2010'', uz starta stāsies ne vien pašmāju un tuvāko kaimiņvalstu spēcīgākie braucēji, bet arī cilvēks, kuram savulaik sanācis dzīties pakaļ slavenajam filmu varonim - britu slepenajam aģentam Džeimsam Bondam, aģentūru BNS informēja organizatori.

Savu piedalīšanos rallijā ir apstiprinājis Lielbritānijas autorallija braucējs Marks Higinss. 1971.gadā dzimušais autosportists, kurš savas gaitas motoru sportā agrā jaunībā sāka pie kartinga stūres, nu jau 22 gadus ir profesionāls autosportists un pašlaik ir trīskārtējs Lielbritānijas autorallija čempions.

Rallijā "Kurzeme 2010" Higinss uz starta stāsies ar MML sagatavotu ''Mitsubishi Lancer EVO X'' N4 klases mašīnu un brauks Latvijas čempionāta ieskaitē. Tas var radīt pamatīgas izmaiņas rezultātu tabulā, kur patlaban labākos četrus braucējus šķir tikai desmit punktu.

Lai arī autorallijs arvien ir Higinsa pamatnodarbošanās, par vienu no aizraujošākajām ar auto saistītajām nodarbēm ārpus sacīkšu trases viņš uzskata kaskadiera darbu, bet tā augstākais punkts bijusi piedalīšanās 2008.gadā iznākušās kinolentes ''Quantum of Solace'' filmēšanā.

Filmā viņš gan nepilda slepenā aģenta pienākumus, tomēr ir labi pamanāms kā sliktais puika vienā no filmu atklājošajām pakaļdzīšanās epizodēm - viņš cenšas panākt aktiera Daniela Kreiga atveidoto Džeimsu Bondu, kurš pa šauriem Itālijas ceļiem traucas pie sava dienesta ''Aston Martin'' stūres.

Ātruma festivāls ''Rallijs Kurzeme 2010'' Liepājā un tās apkārtnē notiks augusta pēdējā nedēļas nogalē.

Ieejas kartes par iepriekšpārdošanas cenu 4,90 latiem uz ralliju un visiem ātruma festivāla pasākumiem var iegādāties ''Skandi Motors'' Ģimenes autocentrā Rīgā, Lielirbes ielā 32, un Liepājā, Brīvības ielā 146c. Savukārt visi, kas veiks remontdarbus ''Skandi Motors'' servisos vismaz 50 latu vērtībā, akcijas laikā saņems divas ieejas kartes bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi