Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Tiešraide: Sieviešu dienas rallijs

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šodien, 4. martā no plkst. 9.30 visas dienas garumā vērot tiešraidi no aizraujošajām auto orientēšanās sacensībām Sieviešu dienas rallijs un pasākuma studijas ar prominentām personībām un jautriem notikumiem.
Sieviešu dienas rallijs jau devīto gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kārākās, radošākās un drosmīgākās sievietes, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacentīsies auto orientēšanās sacensībās.

Arī šogad, tāpat kā pērn Sieviešu dienas rallija starts vienlaicīgi tiks dots divu Latvijas reģionu pilsētās – Tukumā un Jēkabpilī. Par sacensību galamērķi izvēlēta Rīga.

Katrai dalībnieču ekipāžai būs uzdevums, taktiski plānojot, izdomāt, kā ar auto ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem. Tomēr šogad dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām, jo uzmanību no ierasto kontrolpunktu aktivitāšu izpildes varētu novērst citi daudzveidīgi uzdevumi un nodarbes.

Tiešraides skatītājiem būs iespēja vērot arī notiekošo īpaši pasākumam veltītā studijā, kur tās vadītājs Ufo tiksies ar aktieriem Ziedoni Veitu un Lauri Dzelzīti, dziedātāju Lieni Šomasi, modes mākslinieci Elitu Patmalnieci un citām slavenībām. Studijas viesi sekos līdzi sacensību norisei un atbalstīs dalībnieces. 

Tiešraide no Sieviešu dienas rallija skatāma lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/sieviesu-rallijs, kur būs pieejami arī dažādi interesantākie pasākuma video sižeti. Tiešraides skatītāji, sacensību dalībnieces un viņu atbalstītāji aicināti iesaistīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #SieviešuRallijs un #LMTstraume.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi