Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Toro Rosso oficiāli paziņo par Burdē atlaišanu

Pēc kārtējā fiasko Vācijas Grand Prix izcīņā, Toro Rosso komanda nolēmusi atstādināt savu pilotu Sebastjēnu Burdē, vēstī franču mediji. Oficiāli par to tika paziņots ceturtdien.Francijas F-1 pilots šosezon startē neveiksmīgi, divos posmos viņš spēja iegūt astoto vietu un sakrāt divus ieskaites punktus. Pērn viņš ieguva piecus punktus visas sezonas garumā.Komandas vadība uzsvēra, ka pilots nav attaisnojis uz viņa liktās cerības.

Jau pirms sezonas viņam nebija droša vieta komandā, tomēr Toro Rosso vadība deva viņam vēl vienu iespēju sevi pierādīt. Pēdējā Burdē cerība bija svētdien Nirburgringā notikusī Vācijas Grand Prix izcīņa, taču viņš netika līdz finišam.

Visticamāk, ka Burdē vietā formulā sēdīsies jaunais spāņu pilots Haime Algersuari. Ja viņš tiešām izies uz starta jau nākamnedēļ Ungārijas Grand Prix laikā, spānis kļūs par visu laiku jaunāko pilotu F-1 vēsturē.

Algersuari debijas dienā F-1 būs 19 gadus un 125 dienas vecs. Līdzšinējais rekords pieder Maikam Takvelam, kurš Tyrrell spēkratā debitēja 1980.gada Kanādas Grand Prix, tobrīd būdams 19 gadus un 182 dienas vecs. Viņam seko Rikardo Rodrigess, kurš 1961.gadā sēdās pie Ferrari stūres 19 gadu un 208 dienu vecumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi