Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Uznāk jaunās zvaigznes - testi Abu Dabi sākas šodien

Šodien Abu Dabi trasē sākas jauno pilotu testi, kuros piedalīsies sešas komandas, kas vēl nav aizvadījušas šīs testu sesijas.

Testos piedalīsies “Red Bull”, “McLaren”, “Lotus”, “Sauber”, “Toro Rosso” un “Caterham” komandas, dodot iespēju vairākām jaunām autosporta zvaigznēm.

“Red Bull” sastāvā testēsies portugālis Antonio Fēlikss da Kosta (attēlā), kas šajā sezonā pamanījās izcīnīt uzvaras GP3 un Formula Renault 3,5 čempionātos, kā arī iekļūt “Red Bull” jauno pilotu programmā.

Tostarp jaunais holandietis Robins Frinss, kurš šogad kļuva par F-Renault čempionu, aizvadīs testus gan “Sauber”, ar kuru jau noslēgts ilgtermiņa līgums, gan “Red Bull” sastāvā. Interesanti, ka Frinss Nīderlanders presē ir izteicies, ka nemaz nevēlas būt “Red Bull” jauno pilotu programmas sastāvā, jo “tur viņi pret pilotiem izturas kā pret suņiem”. Jāpiebilst, ka pēdējos trīs gados Frinsa sniegums ir satriecoši labs – vispirms tituls F-BMW čempionātā, tad pērn tituls F-Renault 2,0 čempionātā un šogad pēdējā posmā izcīnīts tituls arī F-Renault 3,5 čempionātā.

Cits F-Renault 3,5 sēriju pilots Kevins Magnusens (Jana Magnusena dēls) aizvadīs testus “McLaren” vienībā, kura dos iespēju arī savam tradicionālam testu pilotam Gerijam Pafetam.

“Lotus” sastāvā testēsies Nikolā Prosts (Alena Prosta dēls), kā arī divkārtējais Makao F3 GP uzvarētājs Edoardo Mortara un šī gada GP2 čempions Davide Valseki. “Sauber” bez Frinsa dos iespēju arī “TelMex” paspārnē esošajam Estebanam Gutiresam, bet “Toro Rosso” strādās ar GP2 vicečempionu Luisu Raciju un Džoniju Čekoto jr. “Caterham” izmēģinās savu rezervistu Giedo van der Gardi, kā arī vēl vienu F-Renault 3,5 pilotu – amerikāni Aleksandru Rosi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi