Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Video: Prāta vētras mūziķi un uzņēmēji dodas sadraudzības braucienā Rally Tashkent-Riga 2018

Par godu Latvijas valsts simtgadei Latvijas uzņēmēji un mūziķi ir apvienojušies, lai veiktu uz starpvalstu sadraudzību vērstu braucienu Rally Tashkent-Riga 2018. LMT Viedtelevīzija piedāvā ekspedīcijas video stāsta pirmo sēriju, kurā brauciena dalībnieki iepazīst kolorīto Uzbekistānas galvaspilsētu Taškentu un gatavojas brauciena startam.

Ekspedīcijā devušies Latvijas un Uzbekistānas uzņēmēji, kā arī grupas Prāta Vētra mūziķi Jānis Jubalts un Māris Mihelsons ar četriem vēsturiskajiem spēkratiem: 1979. gada un 1974. gada Lada-210, 1974. gada GAZ-24 un 1979. gada Opel Rekord. Par ekspedīcijas starta vietu izvēlēta Taškenta, taču jau brauciena sākumā dalībniekus sagaida pirmais izaicinājums – automašīnu remontdarbi seko viens pēc otra.

Kamēr spēkrati pavada laiku autoservisā, ekspedīcijas dalībnieki bauda Taškentas viesmīlību un tiekas ar Uzbekistānas uzņēmējiem, kuri parūpējušies par īpašu uzņemšanu uzbeku tradīcijās. Arī latvieši nepaliek parādā un sarīko uzbekiem savu muzikālu priekšnesumu.

Brauciena Rally Tashkent-Riga 2018 mērķis ir veicināt Latvijas un Uzbekistānas savstarpējās attiecības, kā arī godam nest Latvijas vārdu pasaulē, simbolizējot tās perspektīvu, attīstības iespējas Latvijai kā neatkarīgai valstij. Ekspedīcijas laikā tās dalībnieki apmeklē dažādas Uzbekistānas, Kazahstānas un Krievijas pilsētas un nozīmīgus apskates objektus. Pa ceļam tiek iepazīta atšķirīgā kultūra, risinātas krīzes situācijas un sastapti negaidīti piedzīvojumi.

Brauciena Rally Tashkent-Riga 2018 video stāsta sērijas skatāmas arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #LMTstraume.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi