Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Vorobjovs: “Mēs cīnīsimies līdz galam”

 Tikko ir noslēdzies priekšpēdējais šī gada Latvijas rallija čempionāta posms rallijs “Kurzeme 2012”. Pēc šī rallija par čempionu R2 klasē kļuva pilots Ralfs Sirmacis, bet N4 klasē intriga ir saasinājusies, par klases līderi ir kļuvis igaunis Kaspars Koitla no kura par 5 punktiem atpaliek Jānis Vorobjovs.

Portāls NORDSPEED interesējās par Jāņa Vorobjova sajūtām pēc pēdējiem rallijiem. Pēdējos divus rallijus Jāņa Vorobjova ekipāža aizvadīja Igaunijā Viru rallijā un Liepājas pusē rallijā “Kurzeme 2012″ izcīnot divas 4. vietas. “Bez šaubām ar sniegumu mēs neesam apmierināti,” viņš norāda, ka pie snieguma pēdējos posmos ir vainojama tehnika: “Katrā no sacīkstēm mums bija tā, ka motors ieslēdzās avārijas režīmā. Tas strādāja uz trīs cilindriem, un tam trūka jaudas. Motors kā nākas strādāja tikai pie lieliem apgriezieniem. Arī ātrumposmos to varēja just, ka ātrajos ātrmposmos mēs startējām labi, savukārt lēnākos jau laiki pasliktinājās. Šobrīd mašīnai ir nomainīts absolūti viss,” saka pilots.

Viņš cer uz to, ka problēmas drīzumā tiks atrisinātas: “Mašīna brauks ar mehāniķiem uz Somiju meklēt problēmu.” Šosezon sportistam vēl veiksmīgi janostartē trijos rallijos rallijā “Latvija” un pēdējos divos Igaunijas rallija čempionāta posmos.

Portāls interesējās par pilota “Rally Estonia” gūto traumu. “Mugura tiek ārstēta. Pēc “Rally Estonia” izrādījās, ka ne tikai skriemelis izskrējis no vietas, bet arī lūzis viens skriemelis,” pilots norāda, ka tramplīnos viņš startē maksimāli uzmanīgi. Tāpēc šobrīd startējot rallijos uz sēdekļa ir novietots mazs spilvens, jo trauma ir patiešām nopietna.

Komentējot krievu sportista Alekseja Lukjaņuka panākumus pēdējos rallijos un nākotnes iespējas nopietni cīnīties par tituliem Baltijas valstīs, Vorobjovs saka: “Es domāju, ka viesiem nav tik viegli tikt garām vietējiem braucējiem. Ja gan Andim (Neikšānam), gan man viss būs kārtībā ar tehniku, tad viņiem būs grūti cīnīties ar mums.” Kā norāda pilots, tad gan viņš, gan Andis Neikšāns Igaunijā nerādīja labāko sniegumu.

Kā piezīmēja portāls, tad Latvijas čempionātā, lai izcīnītu čempiona titulu Jānim Vorobjovam ir jāizcīna trīs punkti vairāk par Kasparu Koitlu. “Bez šaubām mēs cīnīsimies līdz galam. Galvenais tagad sagaidīt motora analīžu rezultātus no Somijas. Es domāju, ka rallijā “Latvija 2012″ lielākā cīņa būs starp Andi Neikšānu un mums,” drošs par panākumiem ir pilots.

Jānis Vorobjovs norāda, ka Vorobjovs Racing komandas starti pēdējos posmos ir ļoti veiksmīgi: “Šos startus vērtēju labi. Jurijs Osokins ir kāpinājis tempu un Dmitrijs Tagirovs “Rally Kurzeme 2012″ vienā ātrumposmā ir izcīnījis uzvaru. Arī pārējie rādīja labus rezultātus.” Kā norāda pilots, tad “Rally Kurzeme 2012″ trase nebija pārāk interesanta, jo bija pārāk daudz bremzējošu līkumu, kā saka pilots: “Nebija odziņas!”

Nākamais rallijs kurā startēs pilots būs no 14. līdz 15. septembrim notiekošais “UKU Mulgi ralli” Igaunijā un pēc tam septembra nogalē notiekošais rallijs “Latvija 2012″, kurā tad arī izšķirsies N4 klases čempiona tituls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi