Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LVM MTB maratona kopvērtējumā uzvar Serģis un Rodionova

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogrē noslēdzās Latvijas valsts mežu (LVM) kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratona un gravel sezona, kopvērtējumā uzvaras svinot Kasparam Serģim un Renātei Rodionovai, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

"Toyota" "gravel" distancē pa neasfaltētu ceļu tika veikti 73 kilometri. Sacensību laikā izkristalizējās trīs riteņbraucēju liela līderu grupa ar Serģi, igauni Tāvi Kannimē un daudzkārtējo Latvijas čempionu Alekseju Saramotinu. Uz papēžiem mina Sandijs Kļaviņš, kurš centās uzbrukt Serģa kopvērtējuma pozīcijām. Līderi gan nevienu tuvāk nepalaida, palielinot savu pārsvaru virs piecām minūtēm.

Finišā ātrākās kājas bija Saramotinam, kurš trasē pavadīja divas stundas deviņas minūtes un 14 sekundes. Otrā vieta Kannimē, bet pirmo trijnieku noslēdza Serģis. Tieši viņš kļuva par sezonas kopvērtējuma čempionu, otrajā un trešajā vietā atstājot attiecīgi Kannimē un Kļaviņu.

Sieviešu konkurencē Rodionova finišēja pēc divām stundām 55 minūtēm un 38 sekundēm. Sekoja komandas biedrene Monta Pauloviča ar vairāk nekā trīs minūšu deficītu, bet trešā bija Zane Kaļverša-Ķeņģe. Kopvērtējumā otrā vieta bija Katrīnai Jaunslavietei-Kipurei, bet trešā - Paulovičai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi