Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arī Sevastova zaudē Sinsinati turnīra pirmajā kārtā

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova pirmdien Sinsinati WTA Premier 5 turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 6-7 (3:7), 7-6 (7:4), 4-6 zaudēja Svetlanai Kuzņecovai no Krievijas.

Jau ziņots, ka pirms tam pirmdien šī turnīra pirmo kārtu nepārvarēja arī Aļona Ostapenko.

Sevastova rangā ieņem 11.vietu un ar tādu pašu numuru izlikta šajā turnīrā, kamēr kādreizējā planētas otrā rakete Kuzņecova šobrīd reitingā ir 153.pozīcijā un Sinsinati piedalās ar rīkotāju speciālo ielūgumu.

Par dalību pirmajā kārtā Sevastova saņems vienu WTA ranga punktu.

Kopumā šajā mačā, neskaitot taibreikus, bija 17 breiki. Pirmajos divos setos abas tenisistes apmainījās uzvarām taibreikos, bet trešajā setā pēc 4-4 Kuzņecova bija pārāka divos geimos pēc kārtas un pielika punktu teju divu stundu un 40 minūšu ilgušajai cīņai.

Abas tenisistes iepriekš tikušās četras reizes, bet Sevastova uzvarējusi tikai vienreiz. Vienīgā uzvara izcīnīta pērn Maljorkas WTA International turnīra pirmajā kārtā, kurā Sevastova bija pārāka ar 6-3, 6-3. Šis turnīrs norisinājās uz zāles seguma, bet pārējās nu jau četras tikšanās reizes bijušas uz cietā seguma, kurās uzvarējusi vienīgi Kuzņecova. Tostarp pa reizei 2009. un 2010.gadā US Open turnīra otrajā kārtā.

Latvijas tenisiste jūlija beigās triumfēja Jūrmalas WTA International turnīrā, izcīnot savu pirmo titulu šajā sezonā un ceturto karjerā. Viņa šosezon uzvarējusi 26 no 43 mačiem. Tikmēr Kuzņecova šogad aizvadījusi vien 13 mačus, no kuriem sešos izcīnītas uzvaras. Labākais sasniegums viņai bija Lugāno WTA International turnīra ceturtdaļfināls, kas sasniegts aprīļa sākumā. Kopumā karjeras laikā Krievijas tenisiste izcīnījusi 18 WTA titulus, bet ranga labāko piecpadsmitniekā viņa pēdējo reizi pabija 2017.gadā.

Sevastova Sinsinati turnīrā spēlējusi piecas reizes, visaugstāk tiekot 2017.gadā, kad trešajā kārtā atzīts Simonas Halepas pārākums, kura tobrīd rangā ieņēma otro vietu. Tikmēr Kuzņecovai šajā turnīrā ir liela pieredze, Krievijas sportiste sacensībās startē devīto reizi, bet tikai divreiz (2016. un 2017.gadā) izdevās iekļūt ceturtdaļfinālā. Pērn Sevastova netika tālāk par pirmo kārtu, bet Kuzņecova apstājās otrajā kārtā.

Jau ziņots, ka Ostapenko pirmdien Sinsinati WTA Premier 5 turnīra pirmās kārtas mačā ar rezultātu 2-6, 7-6 (7:3), 3-6 zaudēja Jūlijai Putincevai no Kazahstānas.

Viņa šajā turnīrā plāno piedalīties arī dubultspēļu sacensībās.

Sinsinati WTA Premier turnīrs ASV norisināsies no līdz svētdienai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi