Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Federers un Serēna Viljamsa iekļūst Vimbldonas ceturtdaļfinālā

Titulētais Šveices tenisists Rodžers Federers un ASV tenisiste Serēna Viljamsa pirmdien izcīnīja uzvaras prestižā Vimbldonas tenisa turnīra ceturtajā kārtā, sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Viljamsa, kura šajā turnīrā izņēmuma kārtā nonāca starp izliktajām tenisistēm, saņemot 25.numuru, ar rezultātu 6-2, 6-2 apspēlēja Krievijas sportisti Jevgēņiju Rodinu kura WTA rangā atrodas 120.vietā. Viljamsa savukārt pašlaik ir 181.pozīcijā, kritumu rangā piedzīvojot laikā, kad atradās bērna gaidībās. Viņa savas karjeras laikā septiņas reizes triumfējusi Vimbldonas turnīrā.

Viljamsa tādējādi iekļuva savā 13.Vimbldonas ceturtdaļfinālā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmdien ceturtās kārtas jeb astotdaļfināla mačā pasaules ranga 20.vietas īpašniece Kiki Bertensa no Beļģijas ar 6-3, 7-6 (7:1) uzvarēja pasaules ranga astotās vietas īpašnieci Karolīnu Plīškovu no Čehijas.

Citā spēlē panākumu sēriju turpināja rangā 13.vietā esošā un Vimbldonā ar to pašu numuru izliktā vāciete Jūlija Gērgesa, kura ar 6-3, 6-2 apspēlēja 55.pozīcijas īpašnieci Donnu Vekiču no Horvātijas. Līdz ar to Gērgesa pirmo reizi karjerā iekļuva Vimbldonas turnīra ceturtdaļfinālā.

Savukārt 14.vietā esošā Krievijas sportiste Darja Kasatkina ar 6-7 (6:8), 6-3, 6-2 apspēlēja Alisoni van Ujtvanku no Beļģijas, kura WTA rangā atrodas 47.vietā.

Visaugstāk izsētā spēlētāja, kura vēl joprojām turpina savas gaitas Vimbldonas čempionātā, ir vāciete Angelika Kerbere. Viņai šajās sacensībās piešķirts 11.numurs, bet pasaules rangā viņa atrodama desmitajā pozīcijā. Kerbere ar rezultātu 6-3, 7-6 (7:5) uzveica 56.vietā esošo šveicieti Belindu Benčiču.

Federers, kurš šajā turnīrā izlikts ar pirmo numuru un ATP rangā ieņem otro pozīciju, ar rezultātu 6-0, 7-5, 6-4 uzveica 26.vietā esošo francūzi Adrianu Manarino.

Tādējādi Federers 16.reizi karjerā sasniedza Vimbldonas ceturtdaļfinālu.

Šveicietis piedalās savā 20.Vimbldonas tenisa turnīrā pēc kārtas, un līdz šim viņš tajā ir uzvarējis astoņas reizes. Viņš ir tituliem bagātākais vīriešu tenisists Vimbldonas turnīra vēsturē.

Citā spēlē planētas desmitā rakete Džons Isners no ASV, kurš turnīrā saņēmis devīto numuru, ar 6-3, 6-3, 6-4 apspēlēja 35.pozīcijā esošo Stefanu Cicipu no Grieķijas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Vimbldonas čempionāta ceturtās kārtas mačā ar rezultātu 7-6 (7:4), 6-0 pārspēja Baltkrievijas sportisti Aļaksandru Sasnoviču, otro reizi karjerā iekļūstot turnīra ceturtdaļfinālā.

Ostapenko WTA rangā ieņem 12.vietu un ar tādu pašu numuru izlikta Vimbldonas čempionātā.

Kā vēstīts, turnīra pirmajā kārtā apstājās Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, bet vīru sacensībās Ernests Gulbis apstājās ceturtajā kārtā.

Prestižais Vimbldonas tenisa turnīrs ilgs līdz 15.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi