Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Gulbis ATP rangā pakāpies uz 186.vietu

Latvijas tenisists Ernests Gulbis pirmdien atjaunotajā ATP rangā pakāpies par vietu un ieņem 186.pozīciju, kamēr viņa treniņu partneris Kārlis Ozoliņš ierindojas 987.vietā, kas viņam ir jauns karjeras rekords.

Gulbim februārī Bjellas "Challenger" turnīrā izdevās pārtraukt desmit zaudēto spēļu sēriju, bet tālāk par ceturtdaļfinālu tenisists netika. Viņš ceturtdaļfinālā ar rezultātu 2-6, 4-6 piekāpās itālim Lorenco Museti (ATP 122.), kurš turnīrā izlikts ar septīto numuru. Par savu sniegumu Gulbis nopelnīja 25 ATP ranga punktus, kas pirmdien ļāvis pakāpties uz 186.vietu.

Otrā Latvijas rakete Mārtiņš Podžus zaudējis četras vietas (445.), bet talantīgais Ozoliņš pakāpies par 27 pozīcijām un ieņem rekordaugsto 987.vietu. Iepriekš tenisista augstākā vieta rangā bija 1011., kas sasniegta janvārī. Tikmēr Artūrs Lazdiņš un Mārtiņš Rocēns zaudējuši piecas vietas (dalīta 1561.), bet Jānim Podžum sešu pozīciju kritums (dalīta 1597.).

Nelielas izmaiņas pēc Austrālijas atklātā čempionāta noslēguma notikušās arī vadošajā desmitniekā, kur vietām apmainījušies Daniils Medevedevs no Krievijas un Dominiks Tīms no Austrijas. Līderis aizvien ir serbs Novaks Džokovičs, viņam seko spānis Rafaels Nadals, bet "Australian Open" finālists Medvedevs pakāpies uz trešo vietu, kamēr Tīms noslīdējis uz ceturto. 

Piekto pozīciju ieņem šveicietis Rodžers Federers, viņam seko Stefans Cicips no Grieķijas, vācietis Aleksandrs Zverevs, Andrejs Rubļovs no Krievijas, kā arī argentīnietis Djego Švarcmans un Mateo Beretīni no Itālijas, kurš noslēdz vadošo desmitnieku.

Dubultspēļu rangā Latvijas tenisisti vietas tikai zaudējuši. Gulbis atrodas astoņas vietas zemāk (516.), M.Podžus atkāpies par četrām pozīcijām (525.), bet viņa brālis Jānis - par 17 (793.). 13 vietu kritums Lazdiņam (1100.), Rocēns noslīdējis septiņas pozīcijas zemāk (dalīta 1717.), deviņas vietas zaudējis Daniels Linkuns-Morozovs (dalīta 1780.), bet Artūrs Kuļibaba atkāpies par 16 pozīcijām (dalīta 2255.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi