Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Gulbis ATP rangā saglabā 189.vietu; Džokovičs pārspēj Federera rekordu

Latvijas tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien atjaunotajā ATP rangā saglabā 189.pozīciju, bet Novaks Džokovičs ir līderis 311.nedēļu savā karjerā, labojot Rodžera Federera rekordu.

Gulbis turnīros, kas noslēdzās pagājušajā nedēļā, nepiedalījās. Šonedēļ viņš spēlē Marseļas ATP "World Tour 250" sērijas turnīrā, kur centīsies sasniegt pamatsacensības.

Latvijas otrā rakete Mārtiņš Podžus pakāpies par 14 vietām, (429.), bet Robertam Štrombaham ir divtik lielāks progress (628.). Četras vietas zemāk atkritis Kārlis Ozoliņš (993.), Artūrs Lazdiņš un Mārtiņš Rocēns pēc divu pozīciju krituma ieņem dalītu 1563.vietu, tikpat zaudējis arī Jānis Podžus (ATP 1598.).

Tikmēr 311.nedēļu līderpozīcijā ir Džokovičs, kurš pagājušajā pirmdienā šajā rekordā panāca Federeru, bet šodien viņu apsteidza. Pirmo reizi serbu tenisists ranga virsotni sasniedza 2011.gada jūlijā. 

Vadošā desmitnieka viducī notikusi viena izmaiņa. Līderis ir Džokovičs, otro vietu ieņem spānis Rafaels Nadals, bet tālāk seko Daniils Medvedevs no Krievijas un austrietis Dominiks Tīms. Uz piekto vietu pakāpies grieķis Stefans Cicips, pozīciju zemāk nobīdot šveicieti Federeru. Tālāk ir vācietis Aleksandrs Zverevs, Krievijas pārstāvis Andrejs Rubļovs, kā arī Djego Švarcmans no Argentīnas un itālis Mateo Beretīni.

Aizvadītajā nedēļā notika divi turnīri - Buenosairesā "ATP Tour 250" sacensībās uzvarēja Švarcmans, bet Roterdamā "ATP Tour 500" mačos nepārspēts bija Rubļovs.

Dubultspēļu rangā Latvijas pirmās raketes godā ir M.Podžus, kurš pakāpies par 11 vietām un ieņem 490.pozīciju. Štrombaham un Gulbim ir četru vietu kritums, kas dod 513. un 527.pozīciju. J.Podžus zaudējis piecas vietas (799.), Lazdiņš sešas (1107.), Rocēns (dalīta 1723.) un Daniels Linkuns-Morozovs (dalīta 1786.) pa četrām, bet Artūrs Kuļibaba - sešas (dalīta 2263.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi