Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbis piedzīvo zaudējumu Štutgartes ATP turnīra pirmajā kārtā

Latvijas pirmā rakete vīriešu tenisā Ernests Gulbis otrdien piedzīvoja zaudējumu Štutgartes ATP World Tour 250 sērijas turnīra pirmajā kārtā.

Pasaules ranga 90.vietas īpašnieks Gulbis ar 5-7, 3-6 piekāpās vien 18 gadus vecajam kanādietim Fēliksam Ožjē-Aljasimam, kurš rangā ir 21.pozīcijā, turnīrā būdams izlikts ar septīto numuru.

Latvietis šo turnīru noslēdzis bez iegūtiem ATP ranga punktiem.

Gulbima jau pirmajā geimā bija iespēja nobreikot pretinieku, taču Ožjē-Aljasims savu servi nosargāja. Seta turpinājumā gana droši uzvarēja servētāji, līdz 12.geimā Gulbis pieļāva savu pirmo dubultkļūdu setā un vēlāk ieservēja tīklā, tādējādi kanādietim gūstot virsroku ar 7-5.

Otro setu tenisisti iesāka ar pārliecinošām servēm līdz Gulbis ceturtajā geimā pieļāva divas dubultkļūdas un nonāca iedzinējos ar 15:40, taču turpinājumā atspēlēja divas breikbumbas un neļāva kanādietim iegūt vadību. Turpinājums bija līdzvērtīgs, taču astotajā geimā kanādietis ieguva divas breikbumbas. Ja pirmo viņam ar lielisku sitienu pa līniju izdevās atspēlēt, nākamajā izspēlē viņš kļūdījās. Līdz ar to Ožjē-Aljasims bija nonācis vadībā ar 5-3 un varēja servēt par uzvaru mačā, ko viņš arī pārliecinoši paveica.

Abi tenisisti savā starpā līdz šim nebija tikušies.

Otrajā kārtā Ožjē-Aljasims tiksies pieredzējušo francūzi Žilu Simonu (ATP 37.) vai Vācijas tenisistu Pēteru Gojovčiku (ATP 120.).

Gulbis šobrīd aizvada neveiksmīgu sezonu, jo visu turnīru ietvaros viņš šogad 23 mačos guvis tikai sešas uzvaras. Francijas atklātajā čempionātā, kas noslēdzās svētdien, latvietis cieta zaudējumu pirmajā kārtā.

Tikmēr Ožjē-Aljasims savas karjeras laikā vēl nav ticis ne pie viena ATP titula, bet šogad viņš februārī Riodežaneiro un maijā Lionā spēlēja savos pirmajos finālos. Viņš gan Lionā iedzīvojās traumā, tāpēc Francijas atklātajā čempionātā nepiedalījās. Šobrīd ieņemtā vieta pasaules rangā ir kanādieša karjeras rekords.

Gulbis līdz šim vienīgo reizi Štutgartē spēlēja 2013.gadā, kad pārvarēja vienu kārtu.

ar jaunāko informāciju papildināts virsraksts un visa ziņa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi