Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Gulbis saglabā pozīciju ATP rangā

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis 90. pozīciju.

Gulbis šajā vietā ir otro nedēļu pēc kārtas. Tajā viņš nonāca pēc Francijas atklātā čempionāta, kurā latvietis piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā. Latvietis šobrīd aizvada neveiksmīgu sezonu, jo visu turnīru ietvaros viņš šogad 24 mačos guvis tikai sešas uzvaras, turklāt pašlaik viņam ir četru zaudējumu sērija.

Šī gada sākumā Gulbis aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam Indijā notikušajās Punes ATP World Tour 250 sērijas sacensībās, kas viņam no ranga pirmā simta beigām ļāva pakāpties uz 83. pozīciju, bet kopā tā laika ar panākumiem viņš nav izcēlies.

Tikmēr Latvijas otrā rakete ir Mārtiņš Podžus, kurš zaudējis trīs pozīcijas un ieņem 660. vietu. Šobrīd latvieša kontā ir tikai viens punkts, tomēr šovasar rangā tiks atgriezta vecā sistēma, kur ATP punkti tiek piešķirti arī zemākās raudzes Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) turnīros, tāpēc gaidāms, ka latvietis papildinās savu punktu bagāžu, turklāt rangā atgriezīsies arī citi Latvijas tenisisti.

Savukārt ranga pirmajā desmitniekā šonedēļ izmaiņas nav notikušas.

Pagājušā gada rudenī pēc divu gadu pārtraukuma planētas pirmās raketes godā atgriezās serbs Novaks Džokovičs, kurš turklāt pēc gūtās uzvaras Austrālijas atklātajā čempionātā ir vēl vairāk nostiprinājies līderpozīcijā un to nav zaudējis arī pēc Francijas atklātā čempionāta, kur zaudēja pusfinālā. Otrais joprojām ir French Open čempions Rafaels Nadals no Spānijas, kamēr trešais ir šveiciešu leģenda Rodžers Federers. Viņam seko austrietis Dominiks Tīms un Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, bet sestais ir talantīgais grieķis Stefans Cicips, kamēr viņam seko japānis Kei Nišikori.

Astotais joprojām ir Kevins Andersons no Dienvidāfrikas Republikas, kamēr devītais ir krievs Karens Hačanovs, bet pirmo desmitnieku noslēdz itālis Fabio Fonjīni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi