Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lietus dēļ atceļ Francijas atklātā čempionāta trešdienas spēles, tajā skaitā arī Ostapenko un Bartones mačus

Francijas atklātā tenisa čempionāta trešdienas spēles lietainā laika dēļ pārceltas uz ceturtdienu, ziņo turnīra organizatori.

Trešdienas mačos vīru konkurencē bija paredzētas divas ceturtdaļfināla spēles starp vācieti Aleksandru Zverevu (ATP 5.) un pasaules pirmo raketi Novāku Džokoviču. Tikmēr otrajā spēlē bija jāspēkojas austrietim Dominikam Tīmam (ATP 4.) un Krievijas tenisistam Karenam Hačanovam (ATP 11.).

Ceturtdaļfināli bija paredzēti arī sieviešu konkurencē, kur rumāniete Simona Halepa (WTA 3.) sacenstos ar amerikānieti Amandu Aņisimovu (WTA 51.). Otrajā pārī spēle bija paredzēta starp amerikānieti Medisonu Kīzu (WTA 14.) un austrālieti Ešliju Bārtiju (WTA 8.).

Visas trešdiena paredzētās spēles pārceltas uz ceturtdienu.

Turnīra direktors Gijs Forgē pauda cerību, ka svētdien izdosies noslēgt čempionātu. Tiesa, ja laikapstākļi neuzlabosies, sieviešu turnīra fināls varētu tikt pārcelts uz svētdienu, kad par trofeju cīnīsies vīri.

"Mums vienmēr jāizskata pats sliktākais scenārijs. Rītdien laikapstākļi šķiet pieņemami, bet piektdien situācija var kļūt sarežģīta," teica Forgē.

Līdz ar sliktajiem laikapstākļiem arī Jeļena Ostapenko un viņas dubultspēļu partnere ukrainiete Ludmila Kičenoka trešdien ceturtdaļfinālā nespēkosies ar beļģieti Elisu Mertensu un baltkrievieti Arinu Sabaļenku, kuras turnīrā izliktas ar sesto numuru.

Savukārt Francijas atklātā čempionāta junioru turnīra Kamillas Bartones astotdaļfināla spēle lietus dēļ tika apstādināta otrajā setā, kad latviete ar 4-6, 2-3 bija iedzinējos pret amerikānieti Emmu Navarro.

Francijas atklātais tenisa turnīrs ir vienīgās Grand Slam raudzes sacensības, kurās stadioniem nav jumtu. Šī ir pirmā reize kopš 2016. gada un trešā reize kopš 2000. gada, kad pilnīgi visas turnīra spēles tiek pārceltas par dienu uz priekšu.

Papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi