Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

LTS ir saziņā ar Sevastovu par iespējamo atgriešanos izlasē

Latvijas Tenisa savienība (LTS) ir saziņā ar Anastasiju Sevastovu par iespējamo atgriešanos izlasē, taču konkrēts brīdis, kad tas varētu notikt, nav zināms, aģentūrai LETA apstiprināja LTS ģenerālsekretārs Jānis Mellups.

Pērn februārī Sevastova paziņoja, ka uz nenoteiktu laiku pārtrauc tenisistes karjeru, lai savestu kārtībā savu veselību, bet decembrī viņas un trenera Ronalda Šmita ģimenē bija pieaugums. 

Savu līdz šim pēdējo spēli profesionālajā tenisā 32 gadus vecā Sevastova aizvadīja pirms vairāk nekā gada un ir atstājusi WTA rangu, tiesa, atgriežoties tūrē, iespējama dalība sacensībās ar aizsargāto rangu.

Latvijas sieviešu tenisa izlasei tuvākie mači paredzēti Billijas Džīnas Kingas kausa pirmajā grupā, sacensībām norisinoties no 10. līdz 15.aprīlim Antaljā, Turcijā.

"Man ir informācija, ka viņa ir atsākusi treniņus, taču Anastasija ir ļoti profesionāla tenisiste un droši vien spēlētu tikai tad, ja būtu optimālā formā. Tenisa savienība ar viņu ir pastāvīgā komunikācijā, viņa plāno atgriezties tūrē un arī pārstāvēt Latvijas valsti. Šobrīd gan nevaram apstiprināt, ka viņa atgriezīsies jau tuvākajās spēlēs," stāstīja Mellups.

Nesen Turcijā notikušajai zemestrīcei gan nevajadzētu ietekmēt Kingas kausa norisi, jo jau tagad Antaljā norisinās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) tūres turnīri. 

Eiropas/Āfrikas pirmajā grupā sacentīsies 11 valstis, kas būs sadalītas divās apakšgrupās, trīs labākajām iekļūstot "play off" kārtā. Bez Latvijas šajā līmenī spēlēs arī Bulgārija, Horvātija, Dānija, Ēģipte, Ungārija, Nīderlande, Norvēģija, Serbija, Zviedrija un Turcija. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi