Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Marcinkēviča sasniedz Obidušas ITF 25 000 turnīra otro kārtu

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien sasniedza Portugālē notiekošā Obidušas ITF 25 000 sērijas vienspēļu turnīra otro kārtu.

Marcinkēviča, kura turnīrā izlikta ar piekto numuru un pasaules rangā ir 348.pozīcijā, ar 6-5, 5-7, 6-1 apspēlēja 343.vietā esošo spānieti Nuriju Parriasu-Diazu.

Spēles pirmo setu Marcinkēviča uzvarēja pārliecinoši un cīņu varēja noslēgt otrajā, kad, rezultātam esot 5-4, desmitajā geimā viņai bija trīs mačbumbas, tomēr nevienu no tām Latvijas sportiste neizmantoja. Noslēdzošajā setā gan Marcinkēviča tik un tā izcīnīja drošu uzvaru.

Par otrās kārtas sasniegšanu Marcinkēviča nopelnījusi piecus WTA ranga punktus.

Jau ziņots, ka šī paša turnīra dubultspēļu sacensībās Marcinkēviča, spēlējot duetā ar ķīnieti Dzjadzjinu Lu, ar 5-7, 4-6 pirmajā kārtā zaudēja itālietei Frančeskai Bulani un japānietei Miharu Imaniši.

Jau ziņots, ka Latvijas tenisiste Alise Čerņecka trešdien izcīnīja uzvaru Turcijā notiekošā Antaljas ITF 15 000 sērijas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā. Viņa, spēlējot kopā ar Ūnu Orpanu no Somijas, ar 6-0, 6-0 ļoti pārliecinoši 37 minūšu laikā sagrāva ar trešo numuru izliktās Francisku Kommeri no Vācijas un itālieti Mariju Vitoriju Viviāni.

Iekļūstot ceturtdaļfinālā Čerņecka ieguvusi divus WTA dubultspēļu ranga punktus.

Aģentūra LETA jau informēja, ka pasaules ranga 999.vietā esošā Čerņecka, kura šī paša turnīra vienspēlēs izlikta ar septīto numuru, pirmās kārtas mačā otrdien ar 6-2, 6-4 uzvarēja rumānieti Luminitu Tutunaru, kura pasaules rangā neatrodas. Par otrās kārtas sasniegšanu viņa nopelnīja vienu vienspēļu ranga punktu.

Patlaban 17 gadus vecā Čerņecka līdz ar to pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju ITF vienspēļu turnīros, kā arī guva vien otro uzvaru pamatturnīros šajā sezonā, jo iepriekšējo reizi pirmo kārtu viņa pārvarēja februārī.

Tāpat Antaljā spēlēja Anna Ozerova, taču viņa apstājās kvalifikācijas otrajā kārtā, bet lai tiktu pamatturnīrā, bija nepieciešams pārvarēt trīs kārtas.

Jau ziņots, ka Latvijas vīru tenisa otrā rakete Mārtiņš Podžus trešdien sasniedza Stokholmā notiekošā "Futures" sērijas turnīra vienspēļu ceturtdaļfinālu.

Pasaules ranga 469.vietā esošais Podžus otrās kārtas cīņā ar 7-6 (7:5), 6-4 uzvarēja mājinieku Kristianu Sāmuelsonu, kurš rangā atrodams 1530.pozīcijā, bet šajā turnīrā iepriekš bija pārvarējis kvalifikāciju.

Podžus, kurš turnīrā izlikts ar ceturto numuru, par ceturtdaļfināla sasniegšanu nopelnījis trīs vienspēļu ranga punktus.

Tāpat Podžus Stokholmā piedalās arī dubultspēļu sacensībās, kur duetā ar Beļģijas tenisistu Kristoferu Heimanu trešdien ceturtdaļfinālā ar 6-0, 6-2 sagrāva zviedru duetu Arvidu Nordkvistu un Simonu Jitbāreku.

Latvijas un Beļģijas duets sacensībās izlikts ar ceturto numuru, bet par pusfināla sasniegšanu viņi nopelnījuši astoņus dubultspēļu ranga punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi