Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Māsas Viljamsas 30. reizi spēkosies savā starpā

Slavenās ASV tenisistes Serēna un Venusa Viljamsas ASV atklātā čempionāta vienspēļu turnīra trešās kārtas ietvaros aizvadīs karjeras 30. savstarpējo dueli. Tas noskaidrojies pēc tam, kad Serēna Viljamsa, kura rangā ir 26. un turnīrā izlikta ar 17. numuru, otrās kārtas spēlē ceturtdien ar 6-2, 6-2 apspēlēja vācieti Karīnu Vitheftu, kura reitingā ieņem 101. pozīciju. Savukārt viņas māsa Venusa Viljamsa, kura rangā ir 16. pozīcijā, iepriekš otrajā kārtā ar rezultātu 6-4, 7-5 guva virsroku pār planētas 40. raketi Kamilu Džordži no Itālijas. Tādējādi abas sportistes aizvadīs zīmīgu savstarpējo maču trešajā kārtā. Tā būs māsu Viljamsu 30. savstarpējā spēle oficiālos turnīros. 29 līdzšinējās spēlēs Serēna Viljamsa uzvarējusi 17 reizes.

Serēna Viljamsa ir seškārtēja ASV atklātā čempionāta uzvarētāja, bet viņas māsai šajā turnīrā izdevies triumfēt divas reizes. Ceturtdien uzvaru otrās kārtas spēlē guva arī austrāliete Ešlija Bārtija, kura WTA rangā ir 17. vietā. Viņa ar 7-5, 6-3 uzveica Lūsiju Safarovu no Čehijas, kura rangā ir 69. pozīcijā.

Tikmēr sacensības negaidīti noslēdza rangā 12. vietā esošā spāniete Garvinje Mugurusa. Viņa ar 6-3, 4-6, 4-6 atzina čehietes Karolīnas Muhovas, kura rangā ieņem 202. vietu, pārākumu.

Savukārt vīriešu turnīrā trešo kārtu sasniedza titulētais spānis un pasaules ranga līderis Rafaels Nadals, kurš ar 6-3, 6-4, 6-2 uzvarēja 88. vietā esošo kanādieti Vaseku Pospisilu, bet piektajā vietā esošais Kevins Andersons no Dienvidāfrikas ar 6-3, 6-4 6-4 pārspēja Žeremī Šardī no Francijas, kurš ATP rangā ir 46. pozīcijā.

Otrajā kārtā zaudējumu piedzīvoja planētas 18. numurs no ASV Džeks Soks, kurš ar 6-4, 3-6, 2-6, 6-7 (3:7) atzina gruzīna Nikoloza Basilašvili, kurš ieņem 37. vietu, pārākumu. Tāpat zaudējumu cieta kādreizējais šī turnīra uzvarētājs un šobrīd 382. vietā esošais brits Endijs Marejs, kurš ar 5-7, 6-2, 4-6, 4-6 piekāpās spānim Fernando Verdasko, kurš ieņem 32. vietu.

Šī turnīra trešo kārtu sasniegusi Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, bet valsts vadošā tenisiste Aļona Ostapenko otrās kārtas dueli aizvadīs šodien.

Savukārt Latvijas labākais vīriešu tenisists Ernests Gulbis cieta zaudējumu šī turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā un nekvalificējās pamatturnīram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi