Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Ostapenko sakauj Sniguru, trešajā kārtā jāspēlē pret Pēru

Bijušo Vimbldonas junioru čempioņu divcīņā Aļona Ostapenko (14. rangā) sezonas trešā Grand Slam otrajā kārtā pārliecinoši ar 6-3, 6-0 sakāva 22 gadus veco ukrainieti Darju Sniguru (130.). Īsajā spēlē Latvijas tenisiste izcēlās ar astoņiem eisiem jeb netveramām servēm.

Latvijas tenisiste slavenajā Vimbldonas čempionātā pieaugušo konkurencē startē jau devīto reizi, savukārt Ukrainas sestajai raketei Snigurai šī bija debija pieaugušo konkurencē. Tiesa, 2019. gadā viņa šajos kortos triumfēja junioru sacensībās, kā to pirms desmit gadiem paveica arī Ostapenko. Pirms abu divcīņas 16. kortā tika izspēlēta vairāk nekā četras stundas ilga divcīņa vīriešu konkurencē, taču Latvijas tenisistei uzvaras izcīnīšanai pietika ar nepilnu stundu. Pirmā seta vidū viņa ieguva breika pārsvaru, ko nosargāja līdz beigām, bet otrajā setā atstāja pretinieci uz "nullītes".

Ostapenko trešajā kārtā spēlēs pret ASV tenisisti Bernardu Pēru (97.), kura pirmajās kārtās triju setu cīņās ar 6-7 (4:7), 6-4, 7-6 (10:8) pārspēja Anastasiju Potapovu (41.) un ar 3-6, 6-3, 6-4 uzvarēja Karolīnu Garsiju (24.) no Francijas.

Tenisistes iepriekš tikušās divas reizes, abos gadījumos uzvarēja mājiniece. Pērn ASV atklātajā čempionātā Pēra bija pārāka ar 4-6, 6-3, 6-3, bet četrus gadus iepriekš Jūrmalā notikušajā Baltic Open Latvijas tenisiste uzvarēja ar 6-2, 6-1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi