Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Ostapenko sasniedz savu rekordu WTA dubultspēļu rangā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā vienspēlēs ir saglabājusi 15.pozīciju, bet dubultspēlēs ir sasniegusi savu rekordu, pakāpjoties uz ceturto vietu.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja rangā ir sešas vietas zemāk un ieņem 131.vietu, Anastasija Sevastova (373.) un Diāna Marcinkēviča ir desmit vietas zemāk (391.), Kamilla Bartone - sešas vietas zemāk (509.), Daniela Vismane - desmit pozīcijas zemāk (589.), Sabīne Rutlauka 18 vietas zemāk (1079.), bet Adelina Lačinova - 19 vietas zemāk (1120.). Margarita Ignatjeva ir pakāpusies par 18 vietām (1139.), Valērija Kargina (1253.) ir 15 vietas, bet Marija Semeņistaja (1404.) - 18 vietas zemāk nekā pirms nedēļas.

Pirmo vietu joprojām ieņem baltkrieviete Arina Sabaļenka, otrā ir poliete Iga Švjonteka un trešā - amerikāniete Korija Gofa. Divu vietu kāpumu ir piedzīvojusi Jasmīne Paolīni no Itālijas, ieņemot ceturto vietu, piekto pozīciju ir saglabājusi Jeļena Ribakina no Kazahstānas, bet pēc divu vietu krituma sestā ir amerikāniete Džesika Pegula. Joprojām septītā ir Džena Sjiņveņa no Ķīnas, astotā - Emma Navarro no ASV un devītā - krieviete Darja Kasatkina, bet desmitā ir amerikāniete Deniela Kolinsa, no labāko desmitnieka izkrītot Beatrisei Hadadai Majai no Brazīlijas.

Dubultspēļu rangā Ostapenko ir pakāpusies par divām vietām un ieņem ceturto vietu, kas ir viņas rekords. Līdz šim augstākā vieta dubultspēļu rangā viņai bija septembra beigās, ieņemot piekto vietu.

Ostapenko pāriniece ukrainiete Ludmila Kičenoka ir saglabājusi trešo pozīciju.

Darja Semeņistaja ir vienu vietu zemāk, ieņemot 128.pozīciju, Vismane (248.) ir septiņas vietas, Marcinkēviča (254.) - divas vietas un Bartone (336.) - desmit vietas zemāk. Ignatjeva (830.) ir 35 vietas augstāk, Daniela Dārta Feldmane (1287.) un Marina Markina (1300.) ir 11 vietas zemāk, M.Semeņistaja ir saglabājusi 1436.vietu, bet Kargina ir 12 vietas zemāk (1540.).

Ostapenko pārī ar Kičenoku dubultspēlē jau ir garantējusi līdzdalību sezonas noslēguma finālturnīrā.

Pasaules ranga līdere ir čehiete Kateržina Sinjakova.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi