Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ostapenko sezonu noslēdz WTA ranga 13.vietā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šo sezonu noslēgusi Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules ranga 13.pozīcijā, bet par pasaules pirmo raketi atkal kļuvusi poliete Iga Švjonteka.

Par četrām vietām zemāk jaunajā rangā ir Darja Semeņistaja, ieņemot 135.vietu, trīs pozīciju kāpumu piedzīvojusi Daniela Vismane (357.), bet Diāna Marcinkēviča pakāpusies par piecām vietām un ieņem 367.pozīciju. Anna Ozerova atkāpusies par 11 vietām un ir 1036.,  Kamilla Bartone saglabā 1135.vietu, Margarita Ignatjeva atkāpusies par četrām vietām (1217.), bet Valerija Kargina - par sešām (1303.).

Pēc uzvaras sezonas noslēguma turnīrā jeb "WTA Finals" pirmo vietu atguvusi poliete Iga Švjonteka, kas uz otro pozīciju nobīdījusi neatkarīgo sportisti Arinu Sabaļenku, bet trešā joprojām ir amerikāniete Koko Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas saglabā ceturto vietu, ASV sportiste Džesika Pegula ir piektā, bet par vienu pozīciju augstāk uz sesto vietu pakāpusies tunisiete Onsa Žabēra, kura apsteigusi Markētu Vondroušovu no Čehijas. Astoto pozīciju saglabā cita Čehijas tenisiste Karolīna Muhova, devītā joprojām ir grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz čehiete Barbora Krejčīkova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 36.vietu, trīs vietas augstāk nekā pagājušajā nedēļā ir Vismane (175.), bet jaunu personīgo rekordu sasniegusi Darja Semeņistaja, kura pakāpusies par 31 pozīciju un tagad ir 201.vietā.

Četras vietas zaudējusi Marcinkēviča (222.), bet 11 vietas zemāk ir Ignatjeva (818.). Ozerova ir veikusi deviņu vietu kāpumu (1037.), bet par 306 vietām pakāpusies ir Kamilla Bartone (1089.), Marija Semeņistaja (1498.) zaudējusi deviņas vietas, bet no ranga izkritusi ir Denīza Marcinkēviča.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi