Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ostapenko un Sevastova oficiāli iekļautas Latvijas izlases sastāvā dalībai Federāciju kausā

Latvijas sieviešu tenisa zvaigznes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova oficiāli iekļautas valstsvienības sastāvā Federācijas kausa izcīņas pasaules otrās grupas pirmās kārtas cīņā.

Latvijas izlase nākamā gada 9.-10.februārī pasaules otrās grupas pirmās kārtas duelī Arēnā Rīga spēkosies ar Slovākijas izlasi.

Mājinieču sastāvā iekļautas Aļona Ostapenko (WTA ranga 13.vieta), Anastasija Sevastova (20.), Diāna Marcinkēviča (356.), Daniela Vismane (562.) un Kamilla Bartone (rangā neatrodas).

Ar pirmdienas pusdienlaiku tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz šo cīņu.

"Liels prieks un gandarījums par mūsu izlases skaistajām uzvarām, kurās mūsu meitenes, parādot īstu cīnītāju raksturu un pašaizliedzību, pieveica tenisa lielvalstis - Krieviju, Serbiju, Poliju, Turciju un Austriju. Šie nozīmīgie panākumi ir devuši mums iespēju jau pavisam drīz vērot mūsu lielisko izlasi Latvijā," Latvijas Tenisa savienība (LTS) citē tās prezidenta Jura Savicka teikto. "Tenisa līdzjutēji varēs baudīt visaugstākās klases sieviešu tenisu Rīgā, un mums būs unikāla iespēja klātienē just līdzi un atbalstīt Latvijas labākās tenisistes. Ceru, ka ar līdzjutēju atbalstu mūsu spēlētājas parādīs visaugstākās kvalitātes tenisu un Latvijas izlase iekļūs starp Pasaules astoņām spēcīgākajām valstīm."

Latvijas sieviešu izlase pasaules rangā šobrīd ieņem 15.vietu, bet Slovākija atrodas 12.pozīcijā.

Biļetes uz Latvijas un Slovākijas spēlēm būs iespējams iegādāties visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, kā arī interneta vietnē "www.bilesuserviss.lv".

Līdzjutējiem līdz 2.decembrim būs iespējams iegādāties tikai biļetes uz abām spēļu dienām ar ieguvumu līdz 33%. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar īpašām vajadzībām biļetes uz abām spēļu dienām būs pieejamas ar papildus atlaidi ļaujot, ietaupīt līdz pat 44% atkarībā no cenu kategorijas.

Savukārt biļetes uz atsevišķām spēļu dienām būs pieejamas no 4.decembra.

Latvijas sieviešu tenisa izlase ar Ostapenko, Sevastovu, Marcinkēviču un Vismani sastāvā aprīlī uzvarēja pārspēlēs par vietu Federāciju kausa pasaules otrajā grupā, iekļūstot starp planētas 16 labākajām komandām. Latvija pasaules grupā spēlēja arī 1993.gadā, kad tajā bija 32 komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi