Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ostapenko WTA rangā atgūst vienu pozīciju un pakāpjas uz 25.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko atguvusi vienu pozīciju un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 25.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja zaudējusi divas vietas un tagad ieņem 222.pozīciju.

Vienas vietas kritumu piedzīvojušas Daniela Vismane (293.) un Diāna Marcinkēviča (389.), kamēr Kamila Bartone pakāpusies par divām vietām uz augšu un ieņem 648.pozīciju. Vēl Anna Ozerova (965.) rangā zaudējusi desmit vietas, bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par deviņām vietām zemāk uz 1303.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir ASV tenisiste Džesika Pegula, ceturtā - tunisiete Onsa Žabēra, bet piekto vietu saglabā Francijas sportiste Karolīne Garsija. Sestā ir Koko Gofa no ASV, septīto pozīciju ieņem grieķiete Marija Sakari, astotā ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz Jeļena Ribakina no Kazahstānas.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabā desmito vietu, kamēr Vismane pakāpusies par sešām vietām augstāk uz 238.pozīciju. Tikmēr Marcinkēviča zaudējusi trīs vietas un ir 250.pozīcijā, bet četras pozīcijas zemāk nekā nedēļu iepriekš ir Semeņistaja (260.). Bartone (515.) zaudējusi trīs vietas, Patrīcija Špaka, Elza Tomase  (abām dalīta 903.) katra noslīdējusi astoņas vietas zemāk, septiņas vietas zemāk ir Denīza Marcinkēviča (937.), par 11 pozīcijām zemāk ir Ignatjeva (1227.), 37 vietas zaudējusi Līga Dekmeijere (1237.), bet Ozerova atkāpusies par piecām vietām un ieņem 1364.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi