Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 13.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ir pakāpusies par vienu vietu un ieņem 13.pozīciju. Ostapenko iepriekšējā nedēļā nespēlēja.

Par divām vietām zemāk ir Darja Semeņistaja, ieņemot 131.vietu, bet 11 vietām - Daniela Vismane (360.). Diāna Marcinkēviča pakāpusies par vienu vietu (372.), Anna Ozerova - par deviņām (1025.), Margarita Ignatjeva - par trijām (1213.), bet Valerija Kargina - par piecām (1297.).

Joprojām pirmā ir neatkarīgā sportiste Arina Sabaļenka, otrā - poliete Iga Švjonteka un trešā - amerikāniete Korija Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas ir pakāpusies uz ceturto vietu, apsteidzot ASV sportisti Džesiku Pegulu, bet divas vietas augstāk ir čehiete Markēta Vondroušova, kura ieņem sesto vietu. Septītā joprojām ir tunisiete Onsa Žabēra, par vienu vietu pakāpusies un astoto pozīciju ieņem čehiete Karolīna Muhova, devītā ir trīs vietas zemāk esošā grieķiete Marija Sakari, bet uz desmito vietu, pakāpjoties par trim vietām, ir pārcēlusies čehiete Barbora Krejčīkova, izspiežot no labāko desmitnieka francūzieti Karolinu Garsiju, kura piedzīvojusi desmit vietu kritumu un ieņem vien 20.vietu.

Dubultspēļu rangā Ostapenko ir noslīdējusi sešas vietas zemāk, ieņemot 36.vietu. Divas vietas zemāk ir Vismane (178.), sešas - Marcinkēviča (218.), trīs - Semeņistaja (232.), bet 11 vietas augstāk ir Ignatjeva (807.). Ozerova ir piedzīvojusi 12 vietu kritumu (1045.), pakāpusies par divām vietām ir Denīza Marcinkēviča (1085.), septiņas vietas augstāk ir Kamilla Bartone (1394.) un Marija Semeņistaja (1489.). Savukārt no ranga ir izkritusi Līga Dekmeijere.

Līderes ir amerikānietes Pegula un Gofa, kuras pakāpušās par trim vietām uz augšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi