Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

Ostapenko WTA rangā zaudē divas vietas

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā zaudējusi divas vietas un šonedēļ ieņem 12.pozīciju.

Tikmēr šīs sezonas rangā Latvijas pirmā rakete saglabā 11.vietu.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja jaunākajā rangā pakāpusies par deviņām vietām un ieņem 125.pozīciju, Anastasija Sevastova atguvusi astoņas pozīcijas un ieņem 358.vietu, bet Diāna Marcinkēviča atkāpusies par 47 ailītēm un ieņem 375.vietu.

Vēl Daniela Vismane pakāpusies par 14 vietām augšup un atrodas 473.pozīcijā, Kamillai Bartonei padevies 48 vietu kāpums uz 508.pozīciju,  Sabīne Rutlauka (1065.) vietu rangā nav mainījusi, Valērija Kargina (1156.) atguvusi vienu vietu, bet Margarita Ignatjeva veikusi kāpumu par 104 pozīcijām (1156.).

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, otro vietu saglabā baltkrieviete Arina Sabaļenka, bet no sestās uz trešo vietu pakāpusies amerikāniete Džesika Pegula. Ceturtā joprojām ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, kurai seko Jasmīne Paolīni no Itālijas. No trešaās uz sesto vietu noslīdējusi amerikāniete Korija Gofa, septīto pozīciju saglabā Džena Sjiņveņa no Ķīnas, kamēr uz astoto no 12.vietas pakāpusies Emma Navarro no ASV. Vienu vietu zaudējusi un uz devīto ailīti atkāpusies čehiete Barbora Krejčīkova, bet desmitnieku noslēdz arī vienu pozīciju zaudējusī grieķiete Marija Sakari.

Savukārt pēc uzvaras ASV atklātā čempionāta sieviešu dubultspēlēs, Ostapenko dubultspēļu rangā veikusi 12 vietu kāpumu un ieņem sesto pozīciju, kas ir viņas karjeras rekords. Darja Semeņistaja pakāpusies par četrām vietām uz 176.pozīciju, Vismane (198.) piedzīvojusi 19 vietu kritumu, bet Marcinkēviča (271.) noslīdējusi par deviņām vietām zemāk. Četru vietu kāpums pavedies Bartonei (335.), bet Ignatjeva pakāpusies par 14 ailītēm (857.). Pārējās Latvijas tenisistes rangā piedzīvojušas kritumus - Daniela Dārta Feldmane (1262.) par desmit vietām, Marina Markina (1273.) - par 11, Kargina (1395.) - par 14, bet Marija Semeņistaja atkāpusies par sešām vietām uz 1502.pozīciju.

Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku šīs sezonas sieviešu duetu rangā veikušas trīs vietu kāpumu un tagad ieņem pirmo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi