Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sāk tirgot biļetes uz Latvijas un Vācijas dueli Federāciju kausā

Ar piektdienu uzsākta biļešu tirdzniecība uz Latvijas un Vācijas sieviešu tenisa izlašu dueli pārspēlēs par vietu Federāciju kausa Pasaules pirmajā grupā. Abu komandu duelis Arēnā Rīga notiks 19. un 20.aprīlī.

Biļetes uz Latvijas un Vācijas spēlēm ir iespējams iegādāties visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Cenas ir amplitūdā no 8,20 eiro līdz 71,20 eiro.

Līdzjutējiem līdz 1.aprīlim būs iespējams iegādāties tikai biļetes uz abām spēļu dienām. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar īpašām vajadzībām biļetes uz abām spēļu dienām būs pieejamas ar papildus atlaidi, ļaujot ietaupīt līdz pat 44% atkarībā no cenu kategorijas.

Biļetes uz atsevišķām spēļu dienām būs pieejamas no 1.aprīļa.

Latvijas izlases sastāvā spēlēs ar Vāciju būs abas līderes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko, kā arī Diāna Marcinkēviča, Daniela Vismane un Patrīcija Špaka. Komandas kapteinis atkal būs Adrians Žguns.

Vācijas izlases sastāvs vēl nav zināms.

Komanda, kas uzvarēs šajā duelī, nodrošinās iekļūšanu astoņu spēcīgāko pasaules izlašu vidū, bet zaudētāja nākamajā sezonā spēlēs Pasaules otrajā grupā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka šī mēneša sākumā Latvija Pasaules otrās grupas pirmās kārtas duelī ar 4-0 uzvarēja Slovākiju, tādējādi izcīnot ceļazīmi uz pārspēlēm par vietu Pasaules pirmajā grupā. Tikmēr Vācija Pasaules pirmās grupas ceturtdaļfinālā ar 0-4 piekāpās Baltkrievijai.

Vācija ir 1987. un 1992.gada Federāciju kausa ieguvēja. Pirms pieciem gadiem vācietes pēc 22 gadu pārtraukuma atgriezās Federāciju kausa finālā, kurā atzina Čehijas pārākumu.

Latvijas sieviešu tenisa izlase ar Ostapenko, Sevastovu, Marcinkēviču un Vismani sastāvā pagājušā gada aprīlī uzvarēja pārspēlēs par vietu Federāciju kausa Pasaules otrajā grupā, iekļūstot starp planētas 16 labākajām komandām. Latvija Pasaules grupā spēlēja arī 1993.gadā, kad tajā bija 32 komandas.

Pērn Federāciju kausā uzvarēja Čehija, kas pusfinālā apturēja tieši Vāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi