Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sevastova nedaudz attālinās no WTA ranga pirmā desmitnieka

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova pirmdien publicētajā pasaules rangā saglabājusi 11. pozīciju, taču nedaudz attālinājusies no pirmā desmitnieka.

Jau vēstīts, ka Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Sevastova aizpagājušajā nedēļā triumfēja Jūrmalas WTA International turnīrā. Iegūtie 280 WTA ranga punkti nav palīdzējuši latvietei sasniegt labāko desmitu, kas būtu viņas ranga jaunais rekords. No šī panākuma Sevastovu šķīra vien deviņi punkti, taču viņa aizvadītajā nedēļā turnīros nestartēja, līdz ar to deficīts līdz pirmajam desmitniekam tagad ir 54 punkti.

Otrā Latvijas rakete Aļona Ostapenko atjauninātajā rangā atguvusi vienu vietu un ieņem 82. pozīciju.

Latvijas vadošās tenisistes šonedēļ piedalīsies Toronto WTA Premier 5 turnīrā, kur Sevastova pirmajā kārtā tiksies ar ukrainieti Ļesju Curenko (WTA 34.), kamēr Ostapenko pretī stāsies francūziete Karolīne Garsija (WTA 22.).

Savukārt trešā Latvijas rakete Diāna Marcinkēviča rangā zaudējusi divas vietas, ierindojoties 209.pozīcijā. Tikmēr Daniela Vismane atguvusi 16 vietas, ieņemot 468.pozīciju, kamēr 1201.vietā ir Alise Čerņecka.

Tikmēr ranga pirmajā desmitniekā pārmaiņas notikušas tikai lejasgalā. Pirmā ir šī gada Francijas atklātā čempionāta uzvarētāja Ešlija Bārtija no Austrālijas, otrā ir japāniete Naomi Osaka, bet labāko trijnieku noslēdz Karolīna Pliškova no Čehijas. Vimbldonas čempione Simona Halepa no Rumānijas ir ceturtā, nīderlandiete Kiki Bertensa ieņem piekto vietu, bet sestā ir Petra Kvitova no Čehijas. Septīto pozīciju ieņem ukrainiete Jeļina Svitoļina, astotā ir amerikāniete Sloeina Stīvensa (3802), uz devīto vietu pakāpusies baltkrieviete Arina Sabaļenka, kura par pozīciju uz leju nobīdījusi Serēnu Viljamsu.

Aizvadītajā nedēļā notika divi turnīri, kur savus pirmos titulus karjerā izcīnīja ķīniete Saisai Džena un amerikāniete Džesika Pegula. Džena triumfēja Sanhosē WTA Premier turnīrā, no 55.vietas pakāpjoties uz 38.pozīciju, bet Pegula tika pie Vašingtonas WTA International trofejas, kas ļāva no 79.pozīcijas pacelties uz 55.vietu.

Savukārt dubultspēļu rangā Ostapenko no 30.pozīcijas atkāpusies uz 31., Sevastovai ir divu vietu kritums un 63.vieta, bet Marcinkēviča par trim pozīcijām atkāpusies uz 246.vietu. Vēl Vismane ar 13 vietu kritumu ir 633.pozīcijā, bet Čerņecka ieņem 887.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi