Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sevastovai WTA rangā 189 vietu kāpums

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova jaunākajā WTA rangā pakāpusies par 189 vietām un ieņem 661. pozīciju.

Sevastova aizvadītajā nedēļā startēja Limožas "WTA 125" turnīrā, kur aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam. Tas bijušajai Latvijas tenisa pirmajai raketei bija otrais turnīrs pēc atgriešanās kortā. Ģimenes pieauguma dēļ 33 gadus vecā tenisiste nebija spēlējusi gandrīz divus gadus un WTA rangu atstāja.

Tikmēr 13.vietu WTA rangā saglabājusi Aļona Ostapenko, bet četru vietu kāpumu piedzīvojusi Darja Semeņistaja, kura tagad atrodama 140.pozīcijā. Diāna Marcinkēviča saglabājusi 345.vietu, kamēr Daniela Vismane pakāpusies par divām vietām un ieņem 372.pozīciju. Tikmēr Kamilla Bartone zaudējusi trīs vietas un tagad ieņem 805.pozīciju, Anna Ozerova ir noslīdējusi četras vietas zemāk un ir 1050.pozīcijā, Margarita Ignatjeva ir astoņas vietas zemāk (1150.), bet Valerija Kargina savu pozīciju uzlabojusi par 16 vietām (1198.).

Labāko piecdesmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, aiz kuras ierindojas neatkarīgā sportiste Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas ir ceturtā, ASV sportiste Džesika Pegula - piektā. Sestā ir tunisiete Onsa Žabēra, septītā - Markēta Vondroušova no Čehijas, astotā ir viņas tautiete Karolīna Muhova, devītā - grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz vēl viena Čehijas spēlētāja Barbora Krejčīkova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 36.vietu, Vismane  joprojām ir 182.pozīcijā, Darja Semeņistaja palikusi 196.vietā, bet Marcinkēviča 228.vietā.

Savukārt 11 vietas zemāk ir Ignatjeva (709.), vienas vietas kritumu piedzīvojusi Bartone (733.), kamēr Ozerovai 70 vietu kritiens (1105.), Kargina ir divas ailītes augstāk un tagad ieņem 1421.vietu, bet Marija Semeņistaja ar četru vietu kritumu šonedēļ ieņem 1518.pozīciju. 

Pasaules ranga līdere dubultspēlē ir austrāliete Storma Hantere, kurai seko Elise Mertensa no Beļģijas, trešo vietu dalot Gofai ar Pegulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi