Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina pieteikties brīvprātīgos palīgus Tet Rīgas maratona organizēšanā

Biedrība VSK Noskrien sadarbībā ar Tet Rīgas maratona organizatoriem aicina pievienoties brīvprātīgo palīgu komandai un ar savu enerģiju, darbu, atbalstu un smaidu radīt īpašo Tet Rīgas maratona nedēļas un sacensību dienas atmosfēru. Ziemeļeiropas vienīgā IAAF Gold Label maratona un reģiona lielāko skriešanas svētku organizēšanā iesaistīsies vismaz 500 brīvprātīgo palīgu, lai teju 38 000 dalībniekiem no 80 valstīm radītu īpašu skriešanas svētku gaisotni Rīgā, informē organizatori.

Tet Rīgas maratona organizēšanā, kas šogad pirmo reizi nesīs Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas (IAAF) Zelta kvalitātes zīmi, norisināsies visas nedēļas nogales garumā 18. un 19. maijā. Iesaistoties plašajā pasākumu programmā, brīvprātīgajiem būs iespēja gūt unikālu pieredzi un ieskatu dažādos pasākumu organizēšanas procesos gan pirms pasākuma, gan maratona nedēļas nogalē. Iepriekšējā pieredze palīgu lomā nav obligāta, tomēr minimālais vecums, no kura iespējams iesaistīties, ir 16 gadi. Īpaši gaidīti ir tie brīvprātīgie, kas Tet Rīgas maratona organizēšanā iesaistīsies atkārtoti!

Palīgi tiek aicināti pieteikties pozīcijām, izvēloties savām vēlmēm un prasmēm tuvākās, kā arī pievienoties ģimenei, draugiem vai skolas un studiju biedriem. Plašāks brīvprātīgo palīgu darbu apraksts un pieteikšanās iespējama Tet Rīgas maratona mājas lapā sadaļā Palīgi 

Brīvprātīgo palīgu iesaiste maratona nedēļā sāksies ar dalībnieku starta numuru sagatavošanu jau 11. un 12. maijā, organizatoriskiem darbiem tālāk turpinoties visas Maratona nedēļas garumā. Tet Rīgas maratona EXPO, kas notiks 17.-18. maijā, brīvprātīgo palīgu komandas uzdevums būs sagaidīt un izsniegt ikvienam maratona dalībniekam viņa starta numuru. Sestdien, 18. maijā 11. novembra krastmalā notiks Rimi Bērnu diena 13 000 dalībniekiem ar dažāda garuma skriešanas trasītēm bērniem un Ģimeņu skrējienu – 4,2 km distanci Rīgas pilsētā. Rimi Bērnu dienā būs iespēja palīdzēt ar mazo skrējēju plūsmas koordinēšanu, kārtības uzturēšanu, medaļu izdali un informācijas sniegšanu apmeklētājiem.

Lielākais skaits palīgu nepieciešams Tet Rīgas maratona galveno startu dienā, 19.maijā, kad Rīgas ielās startēs vairāk nekā 25 000 skrējēju kopumā četrās distancēs. Brīvprātīgajiem palīgiem būs iespēja palīdzēt trases tiesnešiem, darboties mantu glabātuvē, starta un finiša zonā 11. novembra krastmalā, ka arī medaļu izdalē ikvienam finišētājam un citos darbos. Šogad īpaša iespēja uzņēmumiem, skolām un augstskolām, komandas saliedēšanai, kopīgi darboties atsevišķā enerģijas punktā, pasniedzot ūdeni, spēcinošas uzkodas un atbalstot visus skrējējus.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi