Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ikauniece: Ļoti jauki atgriezties lielajā apritē

Latvijas daudzcīņas sportiste Laura Ikauniece pēc piektdien Skotijā izcīnītās piektās vietas Eiropas čempionātā telpās pauda gandarījumu par atgriešanos starp pasaules vadošajām sportistēm. Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Ikauniece kontinenta meistarsacīkšu pieccīņas sacensībās ar 4701 punktu izcīnīja piekto vietu, labojot pašas Latvijas rekordu.

"Sasniegto šajās sacensībās vērtēju ļoti labi, jo uz tām atbraucu ne ar tik augstu rezultātu. Esmu izpildījusi arī savu mazo mērķi - labot Latvijas rekordu. Vienīgā disciplīna, kurā varbūt es nostartēju ne tik labi, bija lodes grūšana. Ar visām pārējām disciplīnām esmu ļoti apmierināta - ir uzstādīti sezonas labākie rezultāti un personīgie rekordi. Ļoti jauki atgriezties lielajā apritē," sarunā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību (LVS) teica Ikauniece.

Vieglatlēte uz Eiropas čempionātu telpās devusies ar domu uzlabot savu personīgo rezultātu.

"To es arī izdarīju, pārspēdama rekordu par vairāk nekā 200 punktiem. Ierados ar gaišām domām, jo biju sailgojusies pēc konkurentēm, draudzenēm, jo mēs - daudzcīņnieces - esam draudzīgas. Bija jauki viņas satikt un kopā sacensties," priecīga bija Ikauniece. "Tuvākie plāni ir treniņnometne un gatavošanās āra sacensībām, tostarp Gecisā. Septiņcīņa āra stadionā man ir mīļāka. Pēc tam, iespējams, sacentīšos vēl vienās daudzcīņas sacensībās, bet turpinājumā jau būs pasaules čempionāts Dohā."

Pārliecinošu uzvaru Eiropas čempionāta telpās pieccīņas sacensībās piektdien guva britu sportiste Katarīna Džonsone-Tompsone. Šīs vieglatlētikas sacensības Skotijas pilsētā Glāzgovā ilgs līdz svētdienai, Latviju tajā kopumā pārstāvot desmit sportistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi