Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 20. jūnijs
Rasa, Rasma, Maira

Šķēpmetēja Sietiņa pārliecinoši uzvar sacensībās Pērnavā

Latvijas šķēpmetēja Anete Sietiņa otrdien Pērnavā Pasaules Vieglatlētikas savienības ("World Athletics") bronzas līmeņa sacensībās izcīnīja pirmo vietu.

Sietiņa savu labāko rezultātu, 63,15 metrus, sasniedza tikai piektajā mēģinājumā, kamēr iepriekšējos piegājienos viņai neizdevās raidīt šķēpu tālāk par 59 metriem. 

Latvijas šķēpmetēja sacensības sāka ar 55,84 un 57,37 metrus tāliem raidījumiem, trešais mēģinājums netika ieskaitīts, bet ceturtajā un sestajā mēģinājumā viņa sasniedza attiecīgi 57,75 un 58,34 metrus.

Otrajā un trešajā vietā Sietiņai sekoja igaunietes Gedlija Tugi (58,19 metri) un Johanna Elizabete Adere (49,32 metri).

Vīriešu konkurencē Gatis Čakšs ar 82,11 metrus tālu raidījumu ieņēma otro vietu un trešais bija Patriks Gailums, kuram izdevās raidīt šķēpu 78,39 metrus tālu, kamēr pirmo vietu, raidot šķēpu 85,68 metru tālumā, izcīnīja Lietuvas sportists Edis Matusevičs.

Vēl Rolands Štrobinders raidīja šķēpu 77,11 metrus tālu un bija piektais, Jānis Svens Grīva ar 73,38 metrus tālu raidījumu ierindojās sestajā pozīcijā, bet Matīss Kaudze ar sasniegtiem 60,16 metriem bija astotais.

1500 metru skrējienā vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Ņikita Bogdanovs, kurš veica distanci trīs minūtēs un 48,54 sekundēs, bet 1500 metru skrējienā sievietēm labāko rezultātu no Latvijas sportistēm sasniedza Elīna Gumarova, kura, finišējot četrās minūtēs un 33,74 sekundēs, bija trešā.

Vēl 100 metru sprintā sievietēm Elizabete Kociņa finišēja 12,44 sekundēs un ieņēma devīto vietu. Vīriešu konkurencē Roberts Jānis Zālītis 100 metrus veica 10,58 sekundēs un izcīnīja ceturto vietu, kamēr zaudējot, 0,01 sekundi, viņam piektajā pozīcijā sekoja Oskars Grava.

110 metru barjerskrējienā Ralfs Zazerskis ierindojās 11.pozīcijā (14,92 sekundes), tāllēkšanā Kitija Paula Melnbārde ieņēma sesto vietu (6,27 metri) un augstlēkšanā Patrīcija Jansone pārvarēja latiņu 1,77 metru augstumā un bija septītā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi