Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Graudiņa un Kravčenoka izcīna uzvaru un kvalificējas astotdaļfinālam

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka trešdien Hamburgā izcīnīja uzvaru pasaules čempionāta izslēgšanas spēlēs, tādējādi kvalificējoties sacensību astotdaļfinālam.

Turnīra ar 26.numuru izliktās Graudiņa/Kravčenoka ar 2-0 (22:20, 21:19) uzvarēja turnīra 33.numuru Jevgeņiju Ukolovu/Jekaterinu Birlovu no Krievijas.

Spēles pirmais sets ilgstoši pagāja Krievija pāra zīmē, kura lielāko mača daļu atradās vadībā. Sākotnēji krievietes veica nelielu atrāvienu, panākot 5:2, tomēr mača turpinājumā viņu pārsvars jau pieauga līdz 12:7. Latvietes gan nenokāra galvas un seta turpinājumā veica lielisku atspēlēšanos, uzvarot pirmo setu ar 22:20.

Otrais sets atkal iesākās ar pretinieču pārsvaru, viņām panākot 4:1, bet latvietes neļāva pretiniecēm atrauties, turoties divu līdz trīs punktu attālumā. Svarīgu izlīdzinājumu Graudiņa/Kravčenoka panāca pie rezultāta 16:16, bet mača turpinājumā krievietes atguvās, panākot 19:19. Šāds pavērsiens latvietēm netraucēja, jo atlikušie divi punkti nonāca pie Latvijas pāra, izcīnot uzvaru arī otrajā setā ar 21:19.

Latvietes tādējādi veica lielisku atspēlēšanos abos setos, izcīnot uzvaru, kas nodrošina dalību astotdaļfinālā. Šis mačs ir paredzēts ceturtdien.

Iepriekš jau ziņots, ka Latvijas pludmales volejbolistu pāri Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs noskaidrojuši savus izslēgšanas spēļu pārus. Pļaviņš/Točs izslēgšanas spēlēs spēkosies ar Brazīlijas pāri Pedro Solbergu Salgado un Vitoru Gonšalvešu Felipi, kuri turnīrā izsēti ar 24.numuru, bet Samoilovs/Šmēdiņš cīnīsies ar citu Brazīlijas pāri Andrē Lojolu Šteinu un Žeorži Vanderleju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi