Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 20. jūnijs
Rasa, Rasma, Maira

Graudiņai/Samoilovai Polijā zaudējums Challenge turnīra finālā

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Polijā cieta zaudējumu pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Challenge" turnīra finālā.

Turnīrā ar pirmo numuru izsētās latvietes ar 0-2 (16:21, 20:22) piekāpās Ķīnas pludmales volejbolistēm Sjuei Čeņai un Sjai Sjiņji (2.).

Latvijas duets bija pārāks uzbrukumā (26:25), taču pretinieces guva vairāk punktu blokā (5:2), ar servi (5:2), kā arī mazāk kļūdījās (6:8).

Graudiņa 11 no 13 punktiem guva uzbrukumā, 21 uzbrukumā trīsreiz kļūdoties, divus punktus - blokā, trīsreiz kļūdoties 14 servēs, kā arī servju uzņemšanā pieļaujot trīs kļūdas septiņās servēs.

Samoilova 15 punktus no 17 guva ar uzbrukumu, 24 uzbrukumos piecreiz kļūdoties, bet divus punktus - ar 16 servēm, divreiz kļūdoties. Servju uzņemšanā viņa tika galā ar 25 no 27 servēm.

Pretiniecēm Sjue 12 no 20 punktiem guva uzbrukumā, piecus - ar bloku, bet trīs - ar servi, kā arī pieļāva piecas kļūdas. Sja 13 no 15 punktiem guva ar uzbrukumu, divus - ar servi, četrreiz kļūdoties.

Par sniegumu Polijā Latvijas duets nopelnīja 760 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka pēc divām uzvarām grupā Latvijas duets ieņēma pirmo vietu, uzreiz iekļūstot astotdaļfinālā.

Astotdaļfinālā ar 2-1 (17:21, 21;12, 18:16) tika pārspētas francūzietes Klemensa Vjerā un Alina Šamero (18.), ceturtdaļfināla spēlē ar 2-0 (21:14, 21:19) - austrālietes Meraiefa Arteko un Talika Klensija (4.), bet pusfinālā ar 2-0 (21:11, 21:18) - kanādietes Hetere Benslija un Sofija Bukoveca (13.).

Ceturtdien kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvoja Marta Vildere/Kitija Martini-Ādamsone, bet vīriešu sacensībās - Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Toms Liepa/Ernests Puškundzis.

Polijā turpinājās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 9.jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas gan sievietēm, gan vīriešiem.

Martā Graudiņa/Samoilova Brazīlijā uzvarēja "Challenge" ranga turnīrā Resifē, bet maija sākumā šāda paša ranga sacensībās Braziljā tika līdz astotdaļfinālam. Viņas jau nodrošinājušas dalību Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi