Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Graudiņu/Samoilovu turpmāk atbalstīs arī Latvijā mīlētākais aptieku zīmols Mēness aptieka

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova augusta otrajā dienā sāks Eiropas čempionātu Austrijas galvaspilsētā Vīnē. Eiropas svarīgākais pludmales volejbola turnīrs mūsu dāmām būs īpašs, jo pirms gada Graudiņa/Samoilova otro reizi kļuva par Eiropas čempionēm, tādējādi šogad būs jāizstāv izcīnītais tituls.

Kamēr meitenes cītīgi gatavojās čempionātam, komanda ieguvusi vairākus jaunus atbalstītājus, no kuriem viens ir Latvijas iedzīvotāju vērtējumā mīlētākais aptieku zīmols "Mēness aptieka".

"Vienmēr ir liels prieks, ka aizvien vairāk uzņēmumu sāk mūs novērtēt un kļūst par sponsoriem. Tas dod papildu enerģiju un ļauj vieglāk sagatavoties turnīriem," sacīja Tīna Graudiņa.

"Ir īpaši patīkami par sadarbību ar tik nozīmīgu farmācijas nozares uzņēmumu, kas atbalstīs mūs ne tikai finansiāli, bet arī palīdzēs ar farmaceitiskās aprūpes padomiem, kas sekmēs labāku sagatavošanās un atjaunošanās procesu," piebilda Anastasija Samoilova.

„Kustība, veselība, mērķtiecība allaž ir mūsu uzmanības lokā, lai virzītos uz sasniegumiem un veicinātu sabiedrību rīcībai, kas nozīmīga tās veselībai. Vēlot veiksmi un vislabākos sportiskos panākumus mūsu valsts vadošajām pludmales volejbolistēm, esam gatavi rūpēties un atbalstīt jauniem startiem un uzvarām,” aizsākot sadarbību, teic „Mēness aptiekas” mārketinga un ilgtspējas vadītāja Viktorija Gulbe. 

Divkārtējās Eiropas čempiones (2019, 2022) un Tokijas Olimpisko Spēļu pusfinālistes (2021) Graudiņa/Samoilova šosezon piedalījušās vairākos "Beach Pro" tūres posmos. Vislabākais rezultāts tika sasniegts "Challenger" sacensībās Jūrmalā, kur izcīnītas bronzas godalgas, savukārt Elites posmā Dohā tika izcīnīta ceturtā vieta. Papildus ierastajiem pasaules tūres turnīriem dāmas lieliski startēja arī Luksemburgā notikušajā Eiropas "Queen & King of the Court" finālturnīrā, kurā Graudiņa/Samoilova apliecināja savu meistarību un izcīnīja Eiropas Karalieņu titulu.

Eiropas čempionāts risināsies no 2. līdz 6. augustam. Grupu turnīrā latvietes sacentīsies ar Ukrainas, Polijas un Čehijas pārstāvēm. Pirmā spēle paredzēta 2. augustā 15:00 pēc Latvijas laika pret Ukrainas duetu Davidova/Bajeva. Spēlēm tiešraidē var sekot Eiropas Volejbola Konfederācijas (CEV) oficiālajā TV vietnē www.eurovolley.tv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi